- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Ihlamur dan nefret ediyorum ama Sevda nın önerisini deneyeceğim bende...
akşam denedim sanki o şiddeti gitti aynı öksürük devam ama
bugün de devam edeyim.
çok saol sevdacım inan doktor gibi geldin...
bu arada dün telden cevap verdim fazla uzun yazamadım medcezircim ve sevdacım tekrar teşekkürler...
İnşallah faydasını görürsün ablacım,sana da geçmiş olsun.Yazmayı unutmuşum akşam.
İnşallah kökten kurtulursun canım,ne demek çok sevindim.
Ihlamur dan nefret ediyorum ama Sevda nın önerisini deneyeceğim bende...
karabiber yakıyor.öksürücem derken tahriş olan yerleri allahım nasıl bir keyif oluyor.
bağımlı olur kalırmışım..
geçmiş olsun canım sanada bence denemelisin.hem terletiyor hem de öksürüğünü geçirmese bile o ciğerini parçalama durumu hafifliyor yormuyor öksürük yani şuan için bana iyi geldi...
zencefil bal karışı yaptım turp bal karışımı yaptım.sevdanın önerdigi biraz hafifiletti
Annem de bu ara kendince bir çay yaptı.Ihlamur,çubuk tarçın,zencefil,karanfil atıyoruz demleniyor.Mis gibi kokuyor.Öksürüğe iyi gelir mi bilemem ama iyileşince keyif çayı olarak kesinlikle öneririm.
EN TARZ ÜYE YARIŞMASI - SPOR ŞIKLIK
YARIŞMAYA KATILMAK İSTİYORSANIZ LÜTFEN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ
En Tarz Üye Yarışması ✄ Spor Şıklık !
Günaydınlar hanımlar
günaydın herkese iyi haftalar bol enerjik bol sevinçlerin olduğu haftalar bayanlarrr
Günaydınlarr olsun,keyifle mutlukla huzurla dolu inşallah..
Ev işi beni bekler halledeyim bir an önce yemek yapacam daha offff kiii offff yani
dün temizlik yaptım bugün evişine bakmıyacagım akşama yemek aklımda akşam saati yapılacak bugün serbesttim
sana kolay gelsin
abla ne pişiriyorsunİşlerim bitti,yemeğin bir kısmı pişiyor akşama doğruda diğerini yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?