Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Nevreste,
Bu hatunlar her topiğe girip geyik yapıyorlar, ben ceza vermekten usandım bunlar banlanmaktan bıkmadı, hepsini bir yere toplayayım dedim, çaktırma topikler rahat etsin diye hepsini bir yerde tutuyorum

Mune bu eski taktik.
Hadi biz yerizde ,badeyle keriyi burdada tutamayacak gibisin bak demedi deme

Nevreste,
Bu hatunlar her topiğe girip geyik yapıyorlar, ben ceza vermekten usandım bunlar banlanmaktan bıkmadı, hepsini bir yere toplayayım dedim, çaktırma topikler rahat etsin diye hepsini bir yerde tutuyorum

BDV nin en rahat gecesi bu gece dertler dermansız, ortada kaldı biz burada mapus

Olmuşum bile yuppiii Jelesec beni kıskanacak.Kaçırdın Jeleseeec

sen zaten çeteden atıldın sana yeni yuva lazımdı benim geyik yapacağım yuvam var nlglpde

şaka bi yana hayırlı olsun topik eğlenceli başlık olmuş

Nevreste,

SüpersinÇok iyi olmuş inşaallah dağılmazlar dağılanlara ceza var mı

Nevreste,

Topikleriii karıştırıyorduk artık bugün bir ara kafam döndü nereye yazdım diye aradım durdummm

Ben de iyiyim canım sağol:)
Öyle mi ben hiç çözemem

Ben sana bizzat anlatacam nevoşummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…