• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

sen zaten çeteden atıldın :51: sana yeni yuva lazımdı :51: benim geyik yapacağım yuvam var nlglpde:33:

şaka bi yana hayırlı olsun topik eğlenceli başlık olmuş :16:

Hade ordan.Çete bensiz,ben çetesiz olamayız.Akşamüstü şarkılar türküler maniler paylaştım.Nerdesin bakalım sen.Hatta nerelisin sen:51:

sen zaten çeteden atıldın :51: sana yeni yuva lazımdı :51: benim geyik yapacağım yuvam var nlglpde:33:

şaka bi yana hayırlı olsun topik eğlenceli başlık olmuş :16:
Hoşgeldin Jelesec,
nldglp yakalandık anacım:38:

Süpersin:29:Çok iyi olmuş inşaallah dağılmazlar dağılanlara ceza var mı:9:

:))) ceza olmaz mı, burası varken bdvdeki topikleri geyiğe çevireni görürsem toplu katlima yapacağım:51:

tamamdır bundan sonraki anahtar kelimelerim kalın ve ince sizi ayırdetmek için...

yahu meslekleriniz de aynıymış,üzerinde çalışmam gerekecek baya:ssz:

biz ikiziz ama ben kalınım o ince :27:

ha haaa :)

Niye öyle diyorsun kadesam sen de inceciksin :)

Lahesis neyimizi karıştırıyordun sorması ayıp? :)

bizim evde dublex olacak
yukardakilerde bi coşku bi zıplama
tepemize inecekler

ayol koskoccca edi kankam sizin gibi fükeraların arasına katılırmı hiç:27:

Ne hava atıyon.
Bizim burda hem edimiz var,hem mavüş müdürümüz.
Kapta gel edi kankanı.

Sizin için yaptıklarıma bakın, kıymetinizi bilin, geyik topiği açmamış ben, mune ablanız geyik topiği açtı, raiting rekoruları kırdırın, aksi halde hepinizi carrie'nin yanına yollarım, hatun diline sahip çıkamıyor, ayarı kaçtı son zamanlarda:51:

eyvallah mune :16: Allah ne muradın var ise versin :21: kıymetini biliyoruz zaten bak ne zamandır sesimiz soluğumuz çıkmıyor sen yorulma diye :ssz:

ben carrienin yanına gidebilirim canım benim paçalı don istemişti benden :) mahpus damlarında serin serin giyinir :9: dilini yerim ben onun onun dil böyle tatlı :16:

Back
X