• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

evet işte, geyikte "ahahaaaaa...." ve yoksun, diğerinin bir şanı var :27:

Aslinda oyle bikiyorsun ki bazen, hic birsey yazmak istemiyorsun. :55:

Diyordun ya, Turkiye sandigin gibi degil. Gercekten de degilmis. Sanirim burada kalmam en iyisiymis. Bu kadar icten pazarlik kaldiramiyorum ben.

Son düzenleme:
19 mayısı bekle deben banlim seni :1:
19 mayısta koltuk değişimimi var:30:
Benide kazenin koltuğuna oturtsunlar ben seni banliim:23:
Allah iyiliğinizi versin emi:9: ceza almayayım, kurallara uygun yorumlar yapayım demiyorsunuzda geyikten banlanmaktansa polemikten banlanayım diyorsunuz.
Geyikten banlanınca itibar mı düşüyor, ahh ahh x ne klas üye hep polemikten banlanır, y mi abooo onun için ağzımızı yorduğumuza değmez, geyikçi o, hep geyikten banlanır, cıks cıks cıks:ssz:
Yalnız ceza puanlarınız yüksek, hatırlatırım, banlanırsanız hamileler doğurur, sünnet yapar, oğullarını askere, kızlarını el oğluna verirde siz göremezsiniz:51:

Ben geyikten banlanmayı daha çok seviyorum.
Bir kez polemikten banlandım kadesa ya benzedi psikoloğum:5:
Beni mümkünse geyikten banlayın müdürüm:7:

19 mayısta koltuk değişimimi var:30:
Benide kazenin koltuğuna oturtsunlar ben seni banliim:23:

Ben geyikten banlanmayı daha çok seviyorum.
Bir kez polemikten banlandım kadesa ya benzedi psikoloğum:5:
Beni mümkünse geyikten banlayın müdürüm:7:

he parkon he kazen de öyle diyodu :60:

ben bu 19 mayıs da zalım edi elmayranın koltuğuna oturucam.İnşallah gelecek sen de mune nin koltuğuna adayım :62:

ben de bi kez polemikten gittim,pişman değilim :104:

he parkon he kazen de öyle diyodu :60:

ben bu 19 mayıs da zalım edi elmayranın koltuğuna oturucam.İnşallah gelecek sen de mune nin koltuğuna adayım :62:

ben de bi kez polemikten gittim,pişman değilim :104:

Niye ki olmamı:14::14:
Bayramda. Bir gün sevindirseler beni nolur yani:14:
İlk bu topiki banlarım 5 dakika sonra sıkılır af çıkartım:55:

Niye ki olmamı:14::14:
Bayramda. Bir gün sevindirseler beni nolur yani:14:
İlk bu topiki banlarım 5 dakika sonra sıkılır af çıkartım:55:

olursun tabii ki parkonum şöyle ki; birgün memura-işçiye % 50 zam yapılırsa,sağlık ve eğitim parasız olursa,çocuklarmız yarış atı olmaktan kurtulursa,insanlar korkmadan konuşabilirse elbette o gün sen de kazenin koltuğuna oturabilirsin :ssz:

Allah'tan ümit kesilmezmiş bacım :21:

Burası geyik topiği kadiş sosyal meşaj verme kiblerim seni:ssz:

kadesaya abla diyeni yakarım

kk nın en çıtırı adayı yapcam seni kadesa:32::32::32:

bir foto ekledim kafalarda ki abla imajım yerle bir oldu,keşke şu fotomu önceden ekleseymişim :) ben demiştim size çııtırım,tazecikim,minnoşum diye :55:

Son düzenleme:
Aslinda oyle bikiyorsun ki bazen, hic birsey yazmak istemiyorsun. :55:

Diyordun ya, Turkiye sandigin gibi degil. Gercekten de degilmis. Sanirim burada kalmam en iyisiymis. Bu kadar icten pazarlik kaldiramiyorum ben.

amanın bişi olmuş, nolmuş kulağıma fısılda kanka :44:

amanın bişi olmuş, nolmuş kulağıma fısılda kanka :44:

Kulak mi kaldi office.

Butun sorunlular bana takmis. Manyak mi bu millet. Artik yeter. Gidin bir ugras bulun kendinize. Allah belanizi versin.

Alin size sevgi pitircigi. Surada iki geyik yapiyorum egleniyorum o bile batiyor millete. Anlamiyorum ki ne yaptim. Senin kim oldugunu da neden banlandigini da biliyorum. Sorunlusun yine karistirdin ortaligi. Meydan senin.

Uyeligim iptal olsa da umrumda degil. Senden ve senin gibilerden nefret ediyorum.

Son düzenleme:
Kulak mi kaldi office. Butun sorunlular bana takmis. Manyak mi bu millet. Artik yeter. Gidin bir ugras bulun kendinize. Allah belanizi versin.

Alin size sevgi pitircigi.

Hayırdır inşallah.
Nerde kimle takıştın:44:
Kafayı takma ,boşver gitsin .

Kulak mi kaldi office.

Butun sorunlular bana takmis. Manyak mi bu millet. Artik yeter. Gidin bir ugras bulun kendinize. Allah belanizi versin.

Alin size sevgi pitircigi. Senin kim oldugunu da neden banlandigini da biliyorum. Sorunlusun yine karistirdin ortaligi. Meydan senin.

Uyeligim iptal olsa da umrumda degil. Senden ve senin gibilerden nefret ediyorum.

kankam noldu,kime neye bu öfken?

Kulak mi kaldi office.

Alin size sevgi pitircigi. Surada iki geyik yapiyorum egleniyorum o bile batiyor millete. Anlamiyorum ki ne yaptim. Senin kim oldugunu da neden banlandigini da biliyorum. Sorunlusun yine karistirdin ortaligi. Meydan senin.

aaaa ne güzel eğleniyorduk ne oldu ki? kim o?

mesaj kutum dolmuş, boşalttım.

Son düzenleme:
Cok korudugunuz asimela. yurume engelliyim demisti. ama gunde 1 saat kosuyor ve tae bo yapiyormus. Ben bunu yazmayacaktim ama artik yeter. Burama kadar geldiniz.

Cok korudugunuz asimela. yurume engelliyim demisti. ama gunde 1 saat kosuyor ve tae bo yapiyormus. Ben bunu yazmayacaktim ama artik yeter. Burama kadar geldiniz.

gerçektenmi nasıl öğrendın asimelayı kım koruyordukı kıbar davranışlarından dolayı sevılıyordu ama iç yuzunu kım bılebılır emınmısın yuruduğune

Back
X