• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

hiçte bile neden gidecekmişsim kankamcım yaaaa :19::19:

görmek istemeyenler bakmasınnn kalem almasın yorumlarını ay buuu gitsin muhabbetinden nefret ediorummm :20::20:

sakın bi dahaaa uı olmaaaa cnmmm hele hele baskaları için hiç olmaaa :16::16: senin sohbetini çok seviyoruz biz en azından kendi adıma seviyorumm :48::29:

Kiza yardim etmek icin odevini ingilizceye cevireyim yaziyorum, baska birinden gelen yorum: Cok yardimseversin.

Konu sahibi unutuluyor tamamen benim ustume oynaniyor. Ben kendi sohbetimi sevmiyorum artik bu hale geldim.

benim de aklımda hep bu deli sorular :102: özellikle gidip geldikten sonra

şu forumda çok sevdiklerim var,sevdiklerim var ama sevmediğim kimse yok..tanımadığım kimseleri sevmeme gibi bir olayım olamaz..sadece tek bir üye var aman bana uzak olsun başka bişey istemem..

meraklı taze mode on : kim o 1 kişi :27:

Kankam bu bahsettiğin şahıs 2. Üyelikmiş.

Evet ama kimseyle sorunum yoktu benim. Olsaydi kadesa yla olurdu :)) Ilk uyeligini tanimiyorumdur muhtemelen. O gitti durulur dedim, yok durulmadi ortalik benim acimdan. Mune hatta cok anlamli bir siir yazdi , onu mutlaka okuyun ama hala hala hala....

Son düzenleme:
Kiza yardim etmek icin odevini ingilizceye cevireyim yaziyorum, baska birinden gelen yorum: Cok yardimseversin.

Konu sahibi unutuluyor tamamen benim ustume oynaniyor. Ben kendi sohbetimi sevmiyorum artik bu hale geldim.

heee bu mesaj bana gelse huyum kurusun derdim, neden ciddiye aldın ki? :27:

Evet ama kimseyle sorunum yoktu benim. Olsaydi kadesa yla olurdu :)) Ilk uyeligini tanimiyorumdur muhtemelen. O gitti durulur dedim, yok durulmadi ortalik benim acimdan.

Bence ilk üyeliğide senle uğraşanlardandır mutlaka.
2. Üyelikler genelde destek için alınıyor bu forumda:25:

Son zamanlarda bu üzerine oynama durumları benim de dikkatimi çekiyor. Birileri birilerinin varlığından rahatsız, özel mesajlarla birbirlerini gaza getirip isim vermeden yorum yap topiklerinde saldırıyorlar. Öyle bel altı, ergence yorumlar var ki dumur oluyorum bazen. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil elbette ama müdahale de edemez. Sen kimsin ki benim yaşam alanımı kısıtlıyorsun derler adama.

Sen o yorumu yapma, sen neden böyle yazdın, yancısın, iticisin, kıskancsın vs vs. Sana ne arkadaşım, çenemin/elimin kirasını mı veriyorsun, sevmiyorsan okuma, engelle, görmezden gel, bu kadar basit.

Ben görmezden geliyorum, belli yaşa gelmiş insanların ergen davranışlarını cekemem, KK bizim oyuncağımız, evet Kazenin bize sunduğu güzel oyuncak, umrumda değil kimin hakkımda ne düşündüğü.

Boş bir zamanda bende şu yorum yap topiğinin tamamını okuyacağım.
Harbi çok merak ettim neler dönüyor.
Ben orayı 2 gündir geyik niyetine kullanıyorum ama olay ciddi galiba.

Evet oyleyim yazdim ben. Nasilim hocam:) Anlatmak istedigim tek kisi degil, bdv ye yazamiyorum artik, yazmakta istemiyorum, onlari gorucem diye degil, beni gorenler mutlaka satasiyor.

güzel yazmışsın, bence BDV de yazmaya da devam et.

aynen offıce bende öyle derdım hatta yardım lazımsa sende isteyebılırsın der yolculardım :9::9:

fazla genişiz galiba

yok geniş değil de sallamıyoruz pek kimseyi ondan o :27:

Evet ama kimseyle sorunum yoktu benim. Olsaydi kadesa yla olurdu :)) Ilk uyeligini tanimiyorumdur muhtemelen. O gitti durulur dedim, yok durulmadi ortalik benim acimdan. Mune hatta cok anlamli bir siir yazdi , onu mutlaka okuyun ama hala hala hala....

niye be,naptım ben sana zalım kankam :27:

üzülme cnmmm yaaa neler var hayattaaa bak az önce erkek arkadasımdan telefon geldi teyzesiiii lenf kanseri çıkmış . o kadar üzgündü kiii :43::43:en azından sağlığımız yerimizdeee kankamcımm :16:

çok moralimm bozuduuuu :5::5:

İnerse birgün teker teker maskeler,
Çıkar ortaya söylenen tüm sözler,
Sözler deyip yumuşattım amma sen bilirsin zamanında yaptıklarını,
Birkaç kişinin sözüne bakıp insanları kırma,
Bugün yanında olanların, yarın oldukları yere sende şaşarsın,

Görülmeyeni görüyorum, bunu sakın unutma,
Merak ediyorsun biliyorum ama çözemezsin hiç düşünme,
Şapkanı koy önüne, iyi ol, iyi olarak yaşa,
Kötülükten zarar gelir insana,
Kırdığını zannederek seviniyorsan hevesin kursağında kalır,
İnsanın kendine yaptığını, yapamaz yedi cihan gelsede bir araya,

Çöz çözebilirsen lafın kime, kimlere gittiğini,
Karma yaptım, biraz ondan biraz bundan,böylesi daha zevkli,
Bak ne güzel rencide etmeden de yazılıyormuş değil mi?
Umarım bu laflardan ders çıkarırsın alırsın kıssadan üzerine düşen hisseyi:34:

Bakin Mune ne yazmis. Ne kadar anlamli bir siir, laftan anlayana ama anlamayanlar hala devam ediyor.

Ya bu sosyal edi atom karınca gibi.
Hatun buraya mesaj atıp5 dakika içinde 2 ayrı konu taşımış:9:
Bu ne hız be:ssz:

Boş bir zamanda bende şu yorum yap topiğinin tamamını okuyacağım.
Harbi çok merak ettim neler dönüyor.
Ben orayı 2 gündir geyik niyetine kullanıyorum ama olay ciddi galiba.

Ah parkon okuman lazım yorumları, son zamanlarda işi şakaya vurup geyiğe cevirdik biraz. Üzerine alınanlar, hakaretvari cümleler yazanlar falan :1: Feciydi

üzülme cnmmm yaaa neler var hayattaaa bak az önce erkek arkadasımdan telefon geldi teyzesiiii lenf kanseri çıkmış . o kadar üzgündü kiii :43::43:en azından sağlığımız yerimizdeee kankamcımm :16:

çok moralimm bozuduuuu :5::5:

Geçmiş olsun julicim.
Allah şifa versin inşallah.

Ya bu sosyal edi atom karınca gibi.
Hatun buraya mesaj atıp5 dakika içinde 2 ayrı konu taşımış:9:
Bu ne hız be:ssz:

Çok çalışayım ki büyüyüp Mune Yard olayım :1:

Pcm yavaş biraz hızlı olaydı daha fazla tasırdım, bu badeyle kader cadısı bana nakliyeci diyo :(

Back
X