Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yüz yogası nedir? :cahilcahilbakanüyesmileyi:
55 yaşlarında uzakdoğulu bir kadın gelmişti yurduma. Kadının yüzünde hiç kırışıklık yoktu yıllardır yüz yogası yaparmış, yüz ile ilgili bir takım egzersizler, TV de programlarda onlardan gösterdiydi. Bende denemiştim ama sonra üşendim...
başlık harikaymış yaa![]()
şeyy bu arada 5 günde bu kadar sayfaya ulaşmak zor olmadı mı?![]()
yook Mune bizi topladı, dağınık dağınık geyik yapıyorduk. sonracığıma Mune bir oraya, bir buraya koşmaktan bitap düştü. açtı bize bir topikcan hem kendisi kurtuldu hem bizdün de 100. sayfa pastamızı bizzat elleriyle doğradı, sonra da yedi, tabisi bizsiz
![]()
bütün olay böyle oldu işte![]()
Iyi geceler parkon ve nlp . Cikin ki rahat konusalim arkanizdan .
Eki Görüntüle 704558
hmmm
Catladim ben . N'olamaz.
Hey Maşallah
Açarken topiğin 100 sayfaya ulaşacağını tasavvur etmemiştim doğrusu, 5-10 sayfa sonra herkes biryerlere dağılır sanıyordum
100. Sayfaya ulaşmanın gururuyla pasta keseyim demiştim ama kimi uyumuş yine, kimide gitmiş, kendim keser kendim yerim bende.
100. Sayfamız hayırlı uğurlu olsun, 1000 sayfaya ulaşmak dileğiyle, yeter bu kadar konuşma, yumul mune pastaya![]()
yok yaşlandım ben artık ban yemeyi kaldıramam
neyse siz yazıın ben okuyayım kzılar azıcık canım sıkkın bugün![]()
Bu arada asimela 2. uyelikti. Ilk uyeligini bilen ya da tahmin eden var mi. Bilen varsa bir zahmet bana mesaj atsin. Bir daha ayni tongaya dusmek istemiyorum.
aslında bişey yok,ben tansiyon hastasıyım akşama doğru tansiyonum yükseldi böyle ağır vasıta oluyorum o zaman.
Munee bak daha uyumadım.Gördüğün gibi![]()
KAnkamım değmezzzşişşt şişt sakin ol,sinirlerine hakim ol
![]()
KAzen in bu gece paylaştığı bu yazı çok hoşuma gitti.Kendi topiğimde de paylaştım.Burda da yazalım.Belki herkes kendine bu yazıdan bir dilim paye alıverir yer ve hazmeder.45 lik ablanızdan kucak dolusu sevgiler.
''Sizi tanımadan hakkınızda konuşan kişilere kızmayın.Doğanın kanunu bu, köpekler bile tanımadıkları kişilere havlarlar. ''
Baya anlamliymis. Tesekkur ederim. Hatta izninle imzama koyucam.
eee o gittiyse sen kime yazdın ganga? yaw bir saatten sonra algı eşiğim düşiiiii![]()
Bazen kendimi her zamankinden daha çok seviyorum.. :megalomanca bakan üye şeysi:
şayet birileri bana gıcık olsa, kendileri yazar kendileri okurlardı herhaldeçok itici gördüm kendimi yaw
sana takmama aşısı yaptırıcam ganga![]()
Var mi oyle bir asi. Paraya para demeyiz :)
para demezsek ne deriz
hahaha bu arada sana o adı yazıcam diye 1 saat mesajlarımı karıştırdım, unuttum nikininasıl önemliyse benim için
![]()
10 dakika anca gecmistir. :)) Cevabimi okudun mu?
okudum da yazamıyorum 5 dakika bekliyorum![]()