• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

yüz yogası nedir? :cahilcahilbakanüyesmileyi:

55 yaşlarında uzakdoğulu bir kadın gelmişti yurduma. Kadının yüzünde hiç kırışıklık yoktu yıllardır yüz yogası yaparmış, yüz ile ilgili bir takım egzersizler, TV de programlarda onlardan gösterdiydi. Bende denemiştim ama sonra üşendim...

55 yaşlarında uzakdoğulu bir kadın gelmişti yurduma. Kadının yüzünde hiç kırışıklık yoktu yıllardır yüz yogası yaparmış, yüz ile ilgili bir takım egzersizler, TV de programlarda onlardan gösterdiydi. Bende denemiştim ama sonra üşendim...

amanın ben hiç yapamam öyle şeyler :D buruşuk bir nene olabilirim dicem ama bizim sülale kırışmıyor :27: hehehehe :52:

başlık harikaymış yaa:52::52:
şeyy bu arada 5 günde bu kadar sayfaya ulaşmak zor olmadı mı?:53::53:

yook Mune bizi topladı, dağınık dağınık geyik yapıyorduk. sonracığıma Mune bir oraya, bir buraya koşmaktan bitap düştü. açtı bize bir topikcan hem kendisi kurtuldu hem biz :27: dün de 100. sayfa pastamızı bizzat elleriyle doğradı, sonra da yedi, tabisi bizsiz :53:
bütün olay böyle oldu işte :37:

yook Mune bizi topladı, dağınık dağınık geyik yapıyorduk. sonracığıma Mune bir oraya, bir buraya koşmaktan bitap düştü. açtı bize bir topikcan hem kendisi kurtuldu hem biz :27: dün de 100. sayfa pastamızı bizzat elleriyle doğradı, sonra da yedi, tabisi bizsiz :53:
bütün olay böyle oldu işte :37:

ben de muneden tırsmıyor değilim açıkçası.. sert mizaçlı bir bayan sanırım:37:

sayfaları şöyle bir gezdim de hepsi bdvden tanıdık simalar. hayır ola topiğiniz:46:

Iyi geceler parkon ve nlp . Cikin ki rahat konusalim arkanizdan . :35:

Eki Görüntüle 704558

hmmm:20::47:

Catladim ben . N'olamaz.

Hey Maşallah:nazar::nazar::nazar:
Açarken topiğin 100 sayfaya ulaşacağını tasavvur etmemiştim doğrusu, 5-10 sayfa sonra herkes biryerlere dağılır sanıyordum:ssz:

100. Sayfaya ulaşmanın gururuyla pasta keseyim demiştim ama kimi uyumuş yine, kimide gitmiş, kendim keser kendim yerim bende.
100. Sayfamız hayırlı uğurlu olsun, 1000 sayfaya ulaşmak dileğiyle, yeter bu kadar konuşma, yumul mune pastaya:56:

Ne yani benim topiğimde bugün 1000 hatta şuan itibarı ile 1004 olmuş:32: Hem de kendin kes kendin ye.Kendir pişir kendin ye gibi olmuş :51:

yok yaşlandım ben artık ban yemeyi kaldıramam :ssz:

neyse siz yazıın ben okuyayım kzılar azıcık canım sıkkın bugün :3:

nooldu neden sıkkın? dedim ama en son mesajları cevapladığım için öğrendim neden olduğunu:50: Kadişim ben de tansiyon ilacı kullanıyorum.Ama bazen kafamın telleri gerildimi ne ilaç ne bi şey :50: en güzeli dinlenmen.Çok geçmiş olsun:16:

Bu arada asimela 2. uyelikti. Ilk uyeligini bilen ya da tahmin eden var mi. Bilen varsa bir zahmet bana mesaj atsin. Bir daha ayni tongaya dusmek istemiyorum.

Kamkamım ben biliorum ama söölemem:23:

aslında bişey yok,ben tansiyon hastasıyım akşama doğru tansiyonum yükseldi böyle ağır vasıta oluyorum o zaman.

Hani gözlerin üstü ağırlaşır yavaştan yavaştan.Fenadır fena:( Kaça çıktı kadişim?

offf oku oku bitmedi.Bugünden anlayabildiklerim:2. üyelik olmuş.Kazen birilerine kızmış.Sünnetler düğünler olmuş.BDV de ekşin devam.Mune bayağı uyarı yapmış.Benim topikim 980 den 1004 olmuş.Beni seven seviyo.Ama sevmeyen hala sevmio.KAdişim tansiyonlu.KAnkam uykusu gelmiş.Ben BURDAA:46:

KAnkamım değmezzz:50: şişşt şişt sakin ol,sinirlerine hakim ol:24:

KAzen in bu gece paylaştığı bu yazı çok hoşuma gitti.Kendi topiğimde de paylaştım.Burda da yazalım.Belki herkes kendine bu yazıdan bir dilim paye alıverir yer ve hazmeder.45 lik ablanızdan kucak dolusu sevgiler.:16::16::16:

''Sizi tanımadan hakkınızda konuşan kişilere kızmayın.Doğanın kanunu bu, köpekler bile tanımadıkları kişilere havlarlar. ''

KAnkamım değmezzz:50: şişşt şişt sakin ol,sinirlerine hakim ol:24:

KAzen in bu gece paylaştığı bu yazı çok hoşuma gitti.Kendi topiğimde de paylaştım.Burda da yazalım.Belki herkes kendine bu yazıdan bir dilim paye alıverir yer ve hazmeder.45 lik ablanızdan kucak dolusu sevgiler.:16::16::16:

''Sizi tanımadan hakkınızda konuşan kişilere kızmayın.Doğanın kanunu bu, köpekler bile tanımadıkları kişilere havlarlar. ''

Baya anlamliymis. Tesekkur ederim. Hatta izninle imzama ekliyorum.

Son düzenleme:
Bazen kendimi her zamankinden daha çok seviyorum.. :megalomanca bakan üye şeysi:
şayet birileri bana gıcık olsa, kendileri yazar kendileri okurlardı herhalde :27: çok itici gördüm kendimi yaw :23:

sana takmama aşısı yaptırıcam ganga :D

Son düzenleme:
Var mi oyle bir asi. Paraya para demeyiz :)

para demezsek ne deriz :27:

hahaha bu arada sana o adı yazıcam diye 1 saat mesajlarımı karıştırdım, unuttum nikini :D nasıl önemliyse benim için :P

Son düzenleme:
Back
X