Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Bugün erken uyumak istiyorum, öptüm hepinizi yarın görüşürüz :38:

Kadiş iyi geceler, badiş hoşgeldin, office az dalga geçmedin şekercan benimle, yarın seni gri görmenin şerefine bugün bütün tırnaklarımı yedim yorum yapmayayım diye :1:

insanın çevresinde dostlarının olması ne güzel :27:

ben bi kez sevinmiştim bişey lmadı diye
sabah uyandım kapıları kilitlemiş mune :(
fukara gibi kaldım öylece :5:

O gece siz kadişnen banlandınız,benle sevo banlanmadıydık önce.
Bende tam o sırada cool hatunla konuşuyodum,iyi ben banlanmadım sıra bana gelmedi dedim,coolumla vedalaşıp uyumaya giderken biranda banlandıydım:14:
Halbuki sabah kadişin kendini banlı,beni burda görünce ne kadan sinirleniceğini hayal ettiydim hep:5:

Bende tam o sırada cool hatunla konuşuyodum,iyi ben banlanmadım sıra bana gelmedi dedim,coolumla vedalaşıp uyumaya giderken biranda banlandıydım:14:
Halbuki sabah kadişin kendini banlı,beni burda görünce ne kadan sinirleniceğini hayal ettiydim hep:5:

tam hatırlamıyorum da öyle bişeylerdi..her ban bir beyin hücremi öldürdü :))
o dediğimi yolladım balım:21:

Çok fena bi konu varda.
Allahtan konu sahibi burda yok,burda olsa toplu banlanırdık kesin.:51:
Ama ofis gidici bence bugün:28:

ben bi kez sevinmiştim bişey lmadı diye
sabah uyandım kapıları kilitlemiş mune :(
fukara gibi kaldım öylece :5:

tam hatırlamıyorum da öyle bişeylerdi..her ban bir beyin hücremi öldürdü :))
o dediğimi yolladım balım:21:

Kolay değil tabe ,yakında ban rekoru kıracan:ssz:

he yaa bi kedi bi ben heralde..gerçi o uı oldu
sıra bende:18:

Birşeyi 40 kere söylersen olurmuş, ikinizin söylediklerini bir sayıyorum, toplam 6 kere ban demişsiniz, kaldı 34, ha gayret 40'a tamamlayın:51:

Birşeyi 40 kere söylersen olurmuş, ikinizin söylediklerini bir sayıyorum, toplam 6 kere ban demişsiniz, kaldı 34, ha gayret 40'a tamamlayın:51:

Aaa,ne güzel ben 38 kere mavüş olcam dediydim,az kaldı müdür olmama o zaman:21:
Bak şimdide söledim etti 39:21:

Selam topik ahalisi :3::3::3:

tüylü buradasın hıııııım yakaladım :)))

Son düzenleme:

Banlan banlan nereye kadar...Sonu UI mıdır bu işin:44: Hani 100 puanı doldurunca demek istedim:23: Benim nazarlık 10 ceza puanım var.Amanııın 3 gün hastalar olmuştum.Kendi kendimi yedim bitirdim o zamanlar:18: Ohh canıma değsin ama eski yazılarını kopyalayıp şırrak şırrak yapıştırıvermiştim kıl olduğumun yüzüne yüzüne:51: Hoş değmezmiş ya :ssz: Polemiği normal hayatta da sevmem.Uslu bir yaşlı teyzeyim ben:6: Eşimle bile seslerimiz yükselse,hemen araya girer,-yaa şimdi tartış,sonra küs,kapris,barış... çok uzun işler hiç bana göre değil deyip ortalığı yumuşatırım.:31:

Selam topik ahalisi :3::3::3:

tüylü buradasın hıııııım yakaladım :)))

İvit burdayım:21: Mune yi takiben buluyorum burayı:)) Bu topikden kimseyle arkadaş olmadığımdan hiçbirinin paylaşımları düşmüyor bana:50: Ben de Mune yi takip ede ede buluyorum burayı napalım:51:

Back
X