Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

ben azıcıık bdv ye gidicem ayıplı konulara bakıp gelecek için hazırlık yapcam :3:

ebis miydi, ibis miydi biri vardı (dalga geçmiyorum Mune cidden nickini hatırlamadım :27: ) o hep benim kiblerimle uçtuu gitti semaya :60: onu yazacaktım şimdi görür, kibler ben uçarım :60: (kiblemeyin üle, bak mune için parantez neyin açtım ) :27: kadiş aşerdin diye yazdım bebişim (burhan altıntop tarzıyla) yoksam elmy'den korktuğumdan değil :18::18::18:

ebis miydi, ibis miydi biri vardı (dalga geçmiyorum Mune cidden nickini hatırlamadım :27: ) o hep benim kiblerimle uçtuu gitti semaya :60: onu yazacaktım şimdi görür, kibler ben uçarım :60: (kiblemeyin üle, bak mune için parantez neyin açtım ) :27: kadiş aşerdin diye yazdım bebişim (burhan altıntop tarzıyla) yoksam elmy'den korktuğumdan değil :18::18::18:

Allah razı olsun balım ebiş o :ssz:

seni atmasınlar yerine ben yatarım :14:

He ya parantez içinde yazınca banlamıyomuş Mune :9:
(Bende gıcık oluyodum ona)
Bak parantezin içini Okur'da beni banlarsa Mune, mapısta eziyet ederim sana:27:

:60: ah kadişim ah herkeşlerin yerine yatmak istiyor :27: eh kırmayalım bari kızcağızı hamile hamile, Mune varsa böyle bir imkan biz gelecekte ki cezaları kadişimin hesabına yazdırmak istiyiik :27:

hoooopp noluyo burda açılın bakem :47:

tariğğğ ne diyo parkon ablan yasa dış bişi var ama :25:

Yarın darbe yapcaz kadişim:51:
En mavüş büdü ben olcam, sizede yeşil kürk vercem.
Hergün birinizi banlıycam sora:kkk:

:

Seni ofişe vercem, bi sallayıp vursun bakim duvara,belki kendine gelirsin.:28:

Evet beni biri vursun duvara gerçekten :31:

hoooopp noluyo burda açılın bakem :47:

tariğğğ ne diyo parkon ablan yasa dış bişi var ama :25:

Aramızda :37:

Bişey yok abla sanada bişey sormuştm hani ya bu hafif başka varmı diye o konuuu :31:

Abuuu:30:
Ayıplı konuda vibratör resmimi koydular:30:
Biri bana anlatsın, ben girmiyorum o konuya, terbiyem bozulur:17:

al benden de o kadar :25: zaten midem bulanıyor haydi gittim ben :43: yarın görüşürüz sevgi pıtırcıkları (ıyk ne sevgi dolu bir söz oldu irkildim :27: )

depresif........ kendimi su kovası gibi hissediyorum, su zehirlenmesi diye bişi var demü :43:

Back
X