Gelir başka topiklerde bulurum seni kızım
Depreşyonun dibini yaşarsın kızdırma beni![]()
ben topic topic gezen gezentilerden değilim (taş attım kolum yorulmadı ama)
yerim yrdum belli
nüfusa kayıtlı profilim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben topic topic gezen gezentilerden değilim (taş attım kolum yorulmadı ama)
yerim yrdum belli
nüfusa kayıtlı profilim![]()
bade kökümüzü kaziyacak parkunum![]()
:r:
Duyda inanma
Hem anneler topikinde, hem kirliler topikinde hemde bedava spirmin dağıtılan o ayıplı topikte dolanıyorsun aynı anda.![]()
bade kökümüzü kaziyacak parkunum![]()
o sipirminleri elmiş için topluyoz kızam
transferini ben yapıcam mecbur rezilliğinide ben çekiyorum
parkunun arkadaşı olmakla en büyük hatayı yaptın office![]()
Topiğe ayak basan hamile kalıyo, kadişe de dedim o kadar "gitme oraya onlar tehlikeli" diye
Dinlemedi, sonuç belli
Bir elmiş kaldı yavrucak:26:
Yakında " gebeler kreşi " yapıcaklar sizin topikinde adınıda![]()
seni de bekliyoruz
o kadar mal mülk kime kalacak doğur 30 35 tane![]()
o sipirminleri elmiş için topluyoz kızam
transferini ben yapıcam mecbur rezilliğinide ben çekiyorum
parkunun arkadaşı olmakla en büyük hatayı yaptın office![]()
Topiğe ayak basan hamile kalıyo, kadişe de dedim o kadar "gitme oraya onlar tehlikeli" diye
Dinlemedi, sonuç belli
Bir elmiş kaldı yavrucak:26:
Yakında " gebeler kreşi " yapıcaklar sizin topikinde adınıda![]()
Az kaldı hepsini kapı dışarı edicem. Onun yumurtlama günü, ötekinin kusması, birinin iki testi diğerinin cinsiyeti derken kadın doğuma döndü topik![]()
elmiş hanım açmayacaktın o topiki bak bi kaç gün orda takıldım hamile kaldım be mucize oldu
hergün yeni hamiş haberi geliyo topikten ne bereketliymiş
sen değiştir o topiği elmişin şen gebeler topiği yap![]()
kızlar bakın bu topikte hepiniz arkadaşımsınız, olur da birgün abuk-sabuk yazmaya başlarsam ne olur uyarın benivalla şaka yapmıyorum, office hişt-pişt napıyorsun falan deyin
![]()
Allah yokluklarını aratmasın da bir ara vereydiniz bütün arkadaslarım aynı anda ham,le kaldı lahanginizin nazını cekeyim :)
Ben topuklarına sıkaraktan uyarırımMapusta öğrendim
![]()
kızlar bakın bu topikte hepiniz arkadaşımsınız, olur da birgün abuk-sabuk yazmaya başlarsam ne olur uyarın benivalla şaka yapmıyorum, office hişt-pişt napıyorsun falan deyin
![]()
Allah yokluklarını aratmasın da bir ara vereydiniz bütün arkadaslarım aynı anda ham,le kaldı lahanginizin nazını cekeyim :)
Ben topuklarına sıkaraktan uyarırımMapusta öğrendim
![]()
senden bir de bade'den korkuyorum benzaten parkun hep sizinle korkutuyo beni düello neyin yapacakmış
![]()
sadece benim nazımı çek sadece benim hep benle ilgilenbak kız olursa elmayra koycam adını
![]()
Ben belli ederim de parkunla bade sinsiiiiiiiiHele hele parkun mavi kürk icin hepimizin ayağına beton döktürüp denize atar
Sen zaten kıymetlisin ikizlerden sonra kendi cabalarınla yakaladın sipirminleriİlahemsin benim
Bade cadısı doğurdu doğuracak zatn :) O kendi kendine doğrusun evinde
![]()
kuma konusu fake çıkmış![]()
dimi amasen bizi bıkak da parkun hamile kalırsa asıl o zaman bittik demektir nazı niyazı bitmez off
sen onu topikinden uzak tut kaplıarı kapat giremesin
bi de sahte olabilir diyenlere bi ton laf edildi herkes empati doldu bi anda.hatta soru sorduk diye bile bi ton laf yedik