Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

:r:
ben topic topic gezen gezentilerden değilim (taş attım kolum yorulmadı ama)
yerim yrdum belli
nüfusa kayıtlı profilim:21:

Duyda inanma:27:
Hem anneler topikinde, hem kirliler topikinde hemde bedava spirmin dağıtılan o ayıplı topikte dolanıyorsun aynı anda.:32:

:r:

Duyda inanma:27:
Hem anneler topikinde, hem kirliler topikinde hemde bedava spirmin dağıtılan o ayıplı topikte dolanıyorsun aynı anda.:32:

o sipirminleri elmiş için topluyoz kızam
transferini ben yapıcam mecbur rezilliğinide ben çekiyorum:ssz::27:
bade kökümüzü kaziyacak parkunum :14:

parkunun arkadaşı olmakla en büyük hatayı yaptın office:50:

Topiğe ayak basan hamile kalıyo, kadişe de dedim o kadar "gitme oraya onlar tehlikeli" diye:ssz:
Dinlemedi, sonuç belli:43:
Bir elmiş kaldı yavrucak:26:
Yakında " gebeler kreşi " yapıcaklar sizin topikinde adınıda:ssz:

Topiğe ayak basan hamile kalıyo, kadişe de dedim o kadar "gitme oraya onlar tehlikeli" diye:ssz:

seni de bekliyoruz:23:
o kadar mal mülk kime kalacak doğur 30 35 tane:27:

ellerimi tutun çok rica ederim :47: yazarsam rahat 2 gece yokum :24:

Az kaldı hepsini kapı dışarı edicem. Onun yumurtlama günü, ötekinin kusması, birinin iki testi diğerinin cinsiyeti derken kadın doğuma döndü topik :D

Neyse ki bade biraz insaflı da bir enayiden alacağımız sipirminleri paintball vasıtasıyla merdivan arkasında bana fışkırtacak :1:

Az kaldı hepsini kapı dışarı edicem. Onun yumurtlama günü, ötekinin kusması, birinin iki testi diğerinin cinsiyeti derken kadın doğuma döndü topik :D

elmiş hanım açmayacaktın o topiki bak bi kaç gün orda takıldım hamile kaldım be mucize oldu :27:

hergün yeni hamiş haberi geliyo topikten ne bereketliymiş :nazar:

sen değiştir o topiği elmişin şen gebeler topiği yap :60:

kızlar bakın bu topikte hepiniz arkadaşımsınız, olur da birgün abuk-sabuk yazmaya başlarsam ne olur uyarın beni :27: valla şaka yapmıyorum, office hişt-pişt napıyorsun falan deyin :27:

Son düzenleme:
elmiş hanım açmayacaktın o topiki bak bi kaç gün orda takıldım hamile kaldım be mucize oldu :27:

hergün yeni hamiş haberi geliyo topikten ne bereketliymiş :nazar:

sen değiştir o topiği elmişin şen gebeler topiği yap :60:

Allah yokluklarını aratmasın da bir ara vereydiniz bütün arkadaslarım aynı anda ham,le kaldı la :D hanginizin nazını cekeyim :)

kızlar bakın bu topikte hepiniz arkadaşımsınız, olur da birgün abuk-sabuk yazmaya başlarsam ne olur uyarın beni :27: valla şaka yapmıyorum, office hişt-pişt napıyorsun falan deyin :27:

Ben topuklarına sıkaraktan uyarırım :1: Mapusta öğrendim :D

Allah yokluklarını aratmasın da bir ara vereydiniz bütün arkadaslarım aynı anda ham,le kaldı la :D hanginizin nazını cekeyim :)

senden bir de bade'den korkuyorum ben :14: zaten parkun hep sizinle korkutuyo beni düello neyin yapacakmış :14:

ben taciz msjı atarım sana kendine gel hatuuun derim :4:

sadece benim nazımı çek sadece benim hep benle ilgilen :21: bak kız olursa elmayra koycam adını :ssz:

senden bir de bade'den korkuyorum ben :14: zaten parkun hep sizinle korkutuyo beni düello neyin yapacakmış :14:

Ben belli ederim de parkunla bade sinsiiiiiiii :1: Hele hele parkun mavi kürk icin hepimizin ayağına beton döktürüp denize atar :(
sadece benim nazımı çek sadece benim hep benle ilgilen :21: bak kız olursa elmayra koycam adını :ssz:

Sen zaten kıymetlisin ikizlerden sonra kendi cabalarınla yakaladın sipirminleri :1: İlahemsin benim :D Bade cadısı doğurdu doğuracak zatn :) O kendi kendine doğrusun evinde :D

Ben belli ederim de parkunla bade sinsiiiiiiii :1: Hele hele parkun mavi kürk icin hepimizin ayağına beton döktürüp denize atar :(

Sen zaten kıymetlisin ikizlerden sonra kendi cabalarınla yakaladın sipirminleri :1: İlahemsin benim :D Bade cadısı doğurdu doğuracak zatn :) O kendi kendine doğrusun evinde :D

dimi ama :21: sen bizi bıkak da parkun hamile kalırsa asıl o zaman bittik demektir nazı niyazı bitmez off :5: sen onu topikinden uzak tut kaplıarı kapat giremesin :51:

kuma konusu fake çıkmış :27:

bi de sahte olabilir diyenlere bi ton laf edildi herkes empati doldu bi anda.hatta soru sorduk diye bile bi ton laf yedik

dimi ama :21: sen bizi bıkak da parkun hamile kalırsa asıl o zaman bittik demektir nazı niyazı bitmez off :5: sen onu topikinden uzak tut kaplıarı kapat giremesin :51:bi de sahte olabilir diyenlere bi ton laf edildi herkes empati doldu bi anda.hatta soru sorduk diye bile bi ton laf yedik

Ovulasyon tarihini öğrenip üyelklerimi iptal ettirelim :1:

Back
X