Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

sağ ol canım ama benim branşım pek yorucu bir branş değil okul da rahat zaten..çocuklar gelecek pztesi kreşe başlayacak çok heyecanlıyım :27: sanki ben okula başlıycam

sen napıyosun?

büyük pıtırcık sünnet oldu bu hafta onun telaşı vardı çok uğrayamadım buralara :) amanın ne kadar stresli bir olaymış gerçekten yaşlandım 1 haftada :D bir de ben çok evhamlıyım :27: hani kendini sıkarsın sonra rahatlayınca bütün kasların ağrır ya, şu an o durumu yaşıyorum :9:

maşallah ne güzel okul telaşınız başlıyor sizinde :) ayyy üniversiteye gittiklerini de görsek hayırlısıyla, ne ka uzak geliyor bana düşününce :26:

büyük pıtırcık sünnet oldu bu hafta onun telaşı vardı çok uğrayamadım buralara :) amanın ne kadar stresli bir olaymış gerçekten yaşlandım 1 haftada :D bir de ben çok evhamlıyım :27: hani kendini sıkarsın sonra rahatlayınca bütün kasların ağrır ya, şu an o durumu yaşıyorum :9:

maşallah ne güzel okul telaşınız başlıyor sizinde :) ayyy üniversiteye gittiklerini de görsek hayırlısıyla, ne ka uzak geliyor bana düşününce :26:

anaam erkek oldu desene :9: damatlığını da gör İnşallah :) küçüğü niye yaptırmadın aynı anda daha kolay olmaz mıydı?

anaam erkek oldu desene :9: damatlığını da gör İnşallah :) küçüğü niye yaptırmadın aynı anda daha kolay olmaz mıydı?

sağol kadişim hepimiz görelim inşallah :16:

aman sorma bizim durum vahim :27: küçük daha 4 yaşında bezden birkaç ay önce kurtulduk :27: doktorda 2-6 yaş arası asla önermiyoruz deyince o kaldı mecburen. ama abisini gördükten sonra sünnet karşıtı olup eylem yapmasından korkmuyor değilim :27:

sağol kadişim hepimiz görelim inşallah :16:

aman sorma bizim durum vahim :27: küçük daha 4 yaşında bezden birkaç ay önce kurtulduk :27: doktorda 2-6 yaş arası asla önermiyoruz deyince o kaldı mecburen. ama abisini gördükten sonra sünnet karşıtı olup eylem yapmasından korkmuyor değilim :27:

evet bizim doktorda 7 yaşında yaptırın dedi bekliyoruz :)

Onlar uyuyunca benimde uykum geliyo kadiş.
Yarın gidiyorlar ,BdV ye saldiriciim:ssz:

bdv fatihi dönüyorrr :72:

Müdürüm saygılar günaydınlar :3::3:
Parkun bacı kendni ispiyonladı tık mapısa hemen katıksız ceza ver :27::27:

Parkon'a yakalama emri çıkardım, tez yakalayın :51: kk'nin en kuytu zindanlarına atacağım, gün yüzü göremeyecek:51:
Çamaşır götüreni olmayacak, böcüklerle yarenlik yapacak:9:

Parkon'a yakalama emri çıkardım, tez yakalayın :51: kk'nin en kuytu zindanlarına atacağım, gün yüzü göremeyecek:51:
Çamaşır götüreni olmayacak, böcüklerle yarenlik yapacak:9:

Parkunu yakalayana ödül varmı müdürüm :52: tezzz elden uçtum yakalamak için :10: yok ona çamaşır mamaşırr sarmada yok demi :27:
Kadiş olsaydı anında enselerdi,sırf mavi kürkü ben alayım derdi :27: :16:

Üşüdüm üşüdüm a benim canım üşüdüm:24:
Kürkünü gey kürkünü giy
A benim canım kürkünü giy:27:

Kürküm yok kürküm yok:24:
A benim canım kürküm yok:24:

Alsana alsana:27:
A benim canım alsana:27:

Param yok param yok:24:
A benim canım param yok:24:

Çalsana çalsana:27:
A benim canım çalsana:27:

Nereden nereden
A benim canım nereden

Muneden Muneden
A benim canım Muneden:27:

Yesss canım mavi kürk varya o işte :27::27:
Beenim olacak o kimse sulanmasın yakarım burayı yoksa :15::15:

ne işe yararmış bu kürk? gözüm yok zati. şu an kendimi burada misyon üstlenecek kadar yetkili görmüyorum. belki 30bin mesajdan sonra düşünebilirim :9::9:
buyur abla tutayımda giy :27:

Üşüdüm üşüdüm a benim canım üşüdüm:24:
Kürkünü gey kürkünü giy
A benim canım kürkünü giy:27:

Kürküm yok kürküm yok:24:
A benim canım kürküm yok:24:

Alsana alsana:27:
A benim canım alsana:27:

Param yok param yok:24:
A benim canım param yok:24:

Çalsana çalsana:27:
A benim canım çalsana:27:

Nereden nereden
A benim canım nereden

Muneden Muneden
A benim canım Muneden:27:

Mune yakacak birazdan burayı sıvışayım hemen :10::10:

ne işe yararmış bu kürk? gözüm yok zati. şu an kendimi burada misyon üstlenecek kadar yetkili görmüyorum. belki 30bin mesajdan sonra düşünebilirim :9::9:
buyur abla tutayımda giy :27:

Mersi hayatım :34: mesajlar fazla eeee yaşta kemale erdi artık bende :28: bir güzellik yapar demi müdürümde

Back
X