Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Ya ben aksiyonlara niye yetişemiyorum, hep aynı yerlere baktığım için mi acabaaa :)

Olabilir, burdaki bazı ismi lazım değil üyeler beni arkadaş listelerine aldılar, o ismi lazım değil bazı üyeler hep beni takip ediyor:ssz:
Kendimi kağıt mendil gibi hissediyorum, hepsini atsam mı acaba listemden:51:

Olabilir, burdaki bazı ismi lazım değil üyeler beni arkadaş listelerine aldılar, o ismi lazım değil bazı üyeler hep beni takip ediyor:ssz:
Kendimi kağıt mendil gibi hissediyorum, hepsini atsam mı acaba listemden:51:

nerde ekşınlı konu orada mune abla :9:

ama ben bugün nerdeyse 3 aylık ban yiyecekmişim de konu kapanmış yetişmeden :50:

Akşam tehlikeli bir konu vardı ablam,kaldırıldı:ssz:
Arkadaş sevgilisiyle yatıyomuş,bişeyler soruyodu:9:Tabi iş geyiğe dönmüş,epey banlanan oldu.:ssz:
Bende zavallı seyyahımın hiç olaylı konulardan haberi olmuyo diye onu aranıyodumda cevap yazamadıydım:9:
İyiki yazamamışım:9:
seyyah nelerle uğraşıyo sen bi bilsen
bikaç gün önce sılayla kafmıza belediye otobüslerinde pencereden sonra tavana kadar olan kapaklar var onlardan biri düştü
bugün de sılanın tırnağı derisiyle beraber kalkıp çıktı
belki bir daha tırnağı çıkmayabilirmiş
ordan bi tükürün de nazar çıksın:31::31:
Desene kaçırdımmm gerçi akşamları gelmiyorum artık eskisi gibi :ssz::ssz:
Geyiğe kaydıysa kıyım olmuştur tabi,giden gitti.
İyiki yazmamışsın sende giderdin yoksa.
Seyyahın nickimi değişti banamı öyle gelliyor bir yerde biri yazmışta başka nickti tabi

benim abla ben dante:3::3::3:

Son düzenleme:
selam topik:)))
yazmasamda ara ara girip okuyorum burayı bende:)

nerde ekşınlı konu orada mune abla :9:

ama ben bugün nerdeyse 3 aylık ban yiyecekmişim de konu kapanmış yetişmeden :50:

sen kaç yaşındasın? merak ettimde:)

kaç aylık hamilesin?:emir_bebek:

seyyah nelerle uğraşıyo sen bi bilsen
bikaç gün önce sılayla kafmıza belediye otobüslerinde pencereden sonra tavana kadar olan kapaklar var onlardan biri düştü
bugün de sılanın tırnağı derisiyle beraber kalkıp çıktı
belki bir daha tırnağı çıkmayabilirmiş
ordan bi tükürün de nazar çıksın:31::31:

benim abla ben dante:3::3::3:

geçmiş olsun canımcım.

gene mi gol değil ya:51::51::51:
hani nerde

ama iyi ki konu kspanmış kedi düşmanı nevrestee nickimle dalga geçmişl iyi ki yokmuşum yemin ederim ilk defa bu kadar sinirlendim yolacaktım onu.

geçmiş olsun canımcım.

ama iyi ki konu kspanmış kedi düşmanı nevrestee nickimle dalga geçmişl iyi ki yokmuşum yemin ederim ilk defa bu kadar sinirlendim yolacaktım onu.
saol canım içim gitti valla apartman hep kan ,eli kan kokuyor çocuğun:43::43::43:
onların hiç biri normal değil
eski konularına baksan ya dicem
müdürüm kızacak

Bir rahat durun, konu monu yok:51: zaten sitede bir sürü şey oluyor, dallas'a döndü burası, bir konu kaçırdınız ki anam anam anam:60::60::60:

ama yani var ya insanın merak damarına bam teline vurup titretip de ne konular var deyip de
oluyo mu yani:50::50::50:
çatlarım ki beeen

ben çok pis meraklıymışım onu anladım kkda:31:

ama yani var ya insanın merak damarına bam teline vurup titretip de ne konular var deyip de
oluyo mu yani:50::50::50:
çatlarım ki beeen

ben çok pis meraklıymışım onu anladım kkda:31:

bu hafta 2 ekşınlı konu vardı ikiside sinirimi alt üst etti anam nazara mı geldim ne,nerde o kem gözlüler :27:

bu hafta 2 ekşınlı konu vardı ikiside sinirimi alt üst etti anam nazara mı geldim ne,nerde o kem gözlüler :27:

sen alırsan öle egzantrik egzantrik nickler
göze de gelirsin
dize de getirir nevreste gibiler:18::18:

sen alırsan öle egzantrik egzantrik nickler
göze de gelirsin
dize de getirir nevreste gibiler:18::18:

ne egzantiriği yafrum çocuklarımın isimlerinin ilk heceleri :)

ay bi de nevoşumun nickinden almış ya :19:

yanımda annem var şuan, bi turk filmi açtı ona bakıyo ne zamandır, çok şukur yeni bitti, bitti ama bende bittim....
içim parça parça oldu yaaaa, içim şişti, çok acıklı çekmişler filmi, filmin ismi hasan boğuldu.......
kapattıramadımda, bu kadar izledim sonunada bakıcam dedi kapatmadı:D:37:
son vakit sesleri duymamak için bende kendi çapımda muzik açtım artık laptopta:DDD:9::9:
taktiğim işe yaradıda, eh biraz işte.....:37:

30 yaşındayım 5 aylık hamileyim

hımmm okey:):34::16:

meraklı melehatımda ondan sordum sadece:)

rabbim sağlıklıca bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşaallah canım.:nazar:

Bir rahat durun, konu monu yok:51: zaten sitede bir sürü şey oluyor, dallas'a döndü burası, bir konu kaçırdınız ki anam anam anam:60::60::60:

mune abla senin işinde hiç kolay değil.............:19:

saol canım içim gitti valla apartman hep kan ,eli kan kokuyor çocuğun:43::43::43:
onların hiç biri normal değil
eski konularına baksan ya dicem
müdürüm kızacak

seninde avatarından korkuyom her görduğumde:18:
sen korkmuyonmu görunce?:44:

Back
X