- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
Kafana göre ör sen![]()
renk möhümmm değilll
![]()
Ördüm gittiiii

Pempe pempe gönlüm sende

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafana göre ör sen![]()
renk möhümmm değilll
![]()
Ördüm gittiiii
Pempe pempe gönlüm sende![]()
Ya ben aksiyonlara niye yetişemiyorum, hep aynı yerlere baktığım için mi acabaaa :)
Olabilir, burdaki bazı ismi lazım değil üyeler beni arkadaş listelerine aldılar, o ismi lazım değil bazı üyeler hep beni takip ediyor
Kendimi kağıt mendil gibi hissediyorum, hepsini atsam mı acaba listemden![]()
seyyah nelerle uğraşıyo sen bi bilsenAkşam tehlikeli bir konu vardı ablam,kaldırıldı
Arkadaş sevgilisiyle yatıyomuş,bişeyler soruyoduTabi iş geyiğe dönmüş,epey banlanan oldu.
Bende zavallı seyyahımın hiç olaylı konulardan haberi olmuyo diye onu aranıyodumda cevap yazamadıydım
İyiki yazamamışım![]()
Desene kaçırdımmm gerçi akşamları gelmiyorum artık eskisi gibi
Geyiğe kaydıysa kıyım olmuştur tabi,giden gitti.
İyiki yazmamışsın sende giderdin yoksa.
Seyyahın nickimi değişti banamı öyle gelliyor bir yerde biri yazmışta başka nickti tabi
nerde ekşınlı konu orada mune abla
ama ben bugün nerdeyse 3 aylık ban yiyecekmişim de konu kapanmış yetişmeden![]()
ama ben bugün nerdeyse 3 aylık ban yiyecekmişim de konu kapanmış yetişmeden![]()
seyyah nelerle uğraşıyo sen bi bilsen
bikaç gün önce sılayla kafmıza belediye otobüslerinde pencereden sonra tavana kadar olan kapaklar var onlardan biri düştü
bugün de sılanın tırnağı derisiyle beraber kalkıp çıktı
belki bir daha tırnağı çıkmayabilirmiş
ordan bi tükürün de nazar çıksın
benim abla ben dante![]()
gene mi gol değil ya
hani nerde
selam topik:)))
yazmasamda ara ara girip okuyorum burayı bende:)
sen kaç yaşındasın? merak ettimde:)
kaç aylık hamilesin?![]()
gene mi gol değil ya
hani nerde
saol canım içim gitti valla apartman hep kan ,eli kan kokuyor çocuğungeçmiş olsun canımcım.
ama iyi ki konu kspanmış kedi düşmanı nevrestee nickimle dalga geçmişl iyi ki yokmuşum yemin ederim ilk defa bu kadar sinirlendim yolacaktım onu.
Bir rahat durun, konu monu yokzaten sitede bir sürü şey oluyor, dallas'a döndü burası, bir konu kaçırdınız ki anam anam anam
![]()
ama yani var ya insanın merak damarına bam teline vurup titretip de ne konular var deyip de
oluyo mu yani
çatlarım ki beeen
ben çok pis meraklıymışım onu anladım kkda![]()
bu hafta 2 ekşınlı konu vardı ikiside sinirimi alt üst etti anam nazara mı geldim ne,nerde o kem gözlüler![]()
sen alırsan öle egzantrik egzantrik nickler
göze de gelirsin
dize de getirir nevreste gibiler:18::18:
Ben mi:18::18::18:sen alırsan öle egzantrik egzantrik nickler
göze de gelirsin
dize de getirir nevreste gibiler:18::18:
ne egzantiriği yafrum çocuklarımın isimlerinin ilk heceleri :)
ay bi de nevoşumun nickinden almış ya![]()
Ben mi:18::18::18:
Kim ne almışBir 'e' si fazla olan mı
![]()
30 yaşındayım 5 aylık hamileyim
Bir rahat durun, konu monu yokzaten sitede bir sürü şey oluyor, dallas'a döndü burası, bir konu kaçırdınız ki anam anam anam
![]()
saol canım içim gitti valla apartman hep kan ,eli kan kokuyor çocuğun
onların hiç biri normal değil
eski konularına baksan ya dicem
müdürüm kızacak