Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Babaanne yede benziyormuş ya arkası kuvvetli keyfini çıkarıyordur:9::9::9:

Öyle valla gelin kaygana direnişinin keyfini çıkarıyor jr kadiş :1::1:

bi de arkadaş dedim abla dedim bağrıma bastım be ya :27:

ben bu bebenin adını parkon koyayım ancak öyle idare edicez gibi :9:

size hareket etmiyor yazdıktan sonra tepinmeye başladı içerde teyzelerime dedikodumu yapma anne demek istedi zannımca :60:

size hareket etmiyor yazdıktan sonra tepinmeye başladı içerde teyzelerime dedikodumu yapma anne demek istedi zannımca :60:

:17::17:Benim adımı da koyabilirsin ama tek 'e' olsun:9::9:
Maşaallah:emir_bebek::nazar:

:nazar::nazar:Aslında benim kızları çok bilmiyorum ikiz olunca oynamaları biraz zor oluyorlardı:1: ama erkek çocuk kız çocuğa göre daha çok hareket ediyor:9:

Evet:9::9::9::9:

Alan daralınca napsın kızlarda tepişecek yer kalmıyor onlara :1:

Niye kadişim beaaa :27: beben dengeyi kuracak arada :nazar:
Oyyyy yesin teyzesi onu varya :nazar::nazar: bak nasıl anladı onu anlattığımızı :16:

işte 20.hafta 5 ay olmuyo mu? benim tosun hep bi hafta önden gidiyodu sonra 5 güne düştü şimdi de 3 güne düşmüş iri olmayacak diye avutuyorum kendimi:) şu anda 19 hafta 5 günlük tam çizelgemi eskiye göre önden gittiği zamana göre yapmıştım.

yağ dokusu ne ki o oluşunca noluyo ben hiç bilmiyorum canım.renkliyi açtı bakalım kime benziyor diye şişko yanakları uzun suratıyla aha dedim babası.bi de bebğei besleyen damarlar mı ne var ya onlara baktı adını unuttum hepsi normal mi diye.

ben sana başka bi şey soracaktım şimdi ben bayadır hissediyorum hareketlerini ama bi kaç gündür mesela gündüz pek hareketi yok akşam baya hareketli normal imi acaba? hatta dün hareket etmiyo diye doktora gidecektim nerdeyse.

22. hafta bitince 5 ay oluyor, bir ay 4 hafta değil ya hep fazlalıkları oluyor o hesap. Baktığın vakit 40 hafta 10 ay gibi duruyor ama değil.

Valla önde gitmeye arkadan gelmeye boş ver, o ölçümler milimetrik aynı doktor 2 kez ölçüm yapsın farklı oluyor. Vakit saatinde gelsin, gelişimi haftasıyla uyumlu olsun yeter.

Sorunu bilmiyorum maalesef, çünkü bu öküz (ben oluyorum) hala hissetmedim. Dr. bile şaşıyor çok hareketli nasıl hissetmiyorsun diye ama bende tık yok. Bu hissizlikte epey canımı sıkıyor.

22. hafta bitince 5 ay oluyor, bir ay 4 hafta değil ya hep fazlalıkları oluyor o hesap. Baktığın vakit 40 hafta 10 ay gibi duruyor ama değil.

Valla önde gitmeye arkadan gelmeye boş ver, o ölçümler milimetrik aynı doktor 2 kez ölçüm yapsın farklı oluyor. Vakit saatinde gelsin, gelişimi haftasıyla uyumlu olsun yeter.

Sorunu bilmiyorum maalesef, çünkü bu öküz (ben oluyorum) hala hissetmedim. Dr. bile şaşıyor çok hareketli nasıl hissetmiyorsun diye ama bende tık yok. Bu hissizlikte epey canımı sıkıyor.

evet ölçümler değişiyor.3 ölçüm yaptı üçünde de farklı çıktı hatta en son 3.ölçümünde pztesi 19+6 dedi falan.

ilkinde de geç mi hissetmiştin?sen belki gaz sanıyorsundur o da olabilir. ama bebek hareketliyse bence sorun yoktur eğer çok kilo aldıysan ondan da hissedemiyor olabilirsin canını sıkma.

belkide canım okuldayım ya gündüz ondandır belki.

bence genelde sakin ve ağır bi bebek babası gibi,yesin içsin yatsın:60:

kızaaaam ben de öle rahat sıcak güvenli yerde olucam kıpraşır mıyım ya
yan gelir yatarım valla
çıkmak bile istemem
sıla kafasını tişörtümün altına sokuyor, bana bizi rahat bırak diyor
sonra göbeğe seninle hesaplaşıcaz, bana borcun var diyor
az kalmış göbekte ona kızıyor:52::52::52::52:

adama vur, suratına tükür, ailen açsın telefonu çocuk gibi azarlasın sonra da haklı olduğunu ispat için konu aç :ssz: ne kadar hanımefendi bir ailesi varmış adamcağızın, saçından tutup kapının önüne koymamış ailesiyle beraber :ssz: bazen düşünüyorum da acaba erkek tarafı da yazabilse buraya neler olurdu :27: allah gelinin de hayırlısını versin bu ne ya ibretim alındı :19:

evet ölçümler değişiyor.3 ölçüm yaptı üçünde de farklı çıktı hatta en son 3.ölçümünde pztesi 19+6 dedi falan.

ilkinde de geç mi hissetmiştin?sen belki gaz sanıyorsundur o da olabilir. ama bebek hareketliyse bence sorun yoktur eğer çok kilo aldıysan ondan da hissedemiyor olabilirsin canını sıkma.

dayanamadım dr gittim. plesenta önde, birde göbek var. çocuk 2 yastığa vuruyor gibi dedi. Allaha şükür kıpraşık (bu yeni uydurduğum bir kelime) bir hatun.

Hiç kilo almadım zaten kiloluyum.:1:

Son düzenleme:
Ya ben aksiyonlara niye yetişemiyorum, hep aynı yerlere baktığım için mi acabaaa :)
Özledim be ,nerdesin sen.
hiç rastlaşamıyoruz canım ya.
Olabilir, burdaki bazı ismi lazım değil üyeler beni arkadaş listelerine aldılar, o ismi lazım değil bazı üyeler hep beni takip ediyor:ssz:
Kendimi kağıt mendil gibi hissediyorum, hepsini atsam mı acaba listemden:51:
İtiraf et müdürüm,sende bazen profil akışını izleyip olaylı konuları buluyosundur:ssz:
seyyah nelerle uğraşıyo sen bi bilsen
bikaç gün önce sılayla kafmıza belediye otobüslerinde pencereden sonra tavana kadar olan kapaklar var onlardan biri düştü
bugün de sılanın tırnağı derisiyle beraber kalkıp çıktı
belki bir daha tırnağı çıkmayabilirmiş
ordan bi tükürün de nazar çıksın:31::31:
Ç

benim abla ben dante:3::3::3:
Çok geçmiş olsun canım ya,öp sılayı benim için.
Bahtsız bedevi misin nesin:9:
kızaam baba ve babaannesine benziyo kadın 1.85 boylarında 100 kilodan fazla iri yarı bi tip hep derdim ki kız dediğin çıtı pıtı olur iri tipleri hiç sevmem derdim be ne büyük konuşmuşum :6:

hele bi sağlıcakla gelsin o nasıl süslüycem teyzesi :21:
:9::9::9::9:
Allahın sopası yok işte:9:
Kimbilir neler ettin kaynanana ki,Rabbim sana hediye vermiş:9:
adama vur, suratına tükür, ailen açsın telefonu çocuk gibi azarlasın sonra da haklı olduğunu ispat için konu aç :ssz: ne kadar hanımefendi bir ailesi varmış adamcağızın, saçından tutup kapının önüne koymamış ailesiyle beraber :ssz: bazen düşünüyorum da acaba erkek tarafı da yazabilse buraya neler olurdu :27: allah gelinin de hayırlısını versin bu ne ya ibretim alındı :19:
Bide üstüne nafaka iste::51:
Ben oğlumu evlendirmiycem ofiş:5:

Bizimki öyle değildi hiç,habire oynardı karnımda sğrekli yer değiştirirdi :1:

Heee benim kızda kıpraşıktı, boyna dönerdi, tekmelerdi, bu kız ya popçu olacak ya dansöz dedim, ikiside olmuyor:ssz:
kadesa senin kız gündüzleri yorulduğun için hareket etmiyor olabilir, korkma Allah'a emanet:nazar::nazar:
Hakkındaki dedikoduları duyunca hareketleniyorsa kime çekti acep:26:

Dante,
geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, görülmez kaza buna denir:nazar::nazar:

parkon,
statümü kullanıp arada profillerinize bakıyorum, siz nerde aksiyon orda :60::60:

hybris,
sen o bazı ismi lazımlara takıl ama onların yaptıklarını yapma:60::60:

Unuttuğum biri varsa affola, siteyi gezeyim, vukuat var mı:51:

Olabilir, burdaki bazı ismi lazım değil üyeler beni arkadaş listelerine aldılar, o ismi lazım değil bazı üyeler hep beni takip ediyor:ssz:
Kendimi kağıt mendil gibi hissediyorum, hepsini atsam mı acaba listemden:51:

ama sen bizim önderimizsin ondan takip edip izinden gidiyoruz abla :21: yoksa biz kim sapıklık yapmak kim :27: gerçi ben kendimi biliyorum ama parkun hakkında net birşey diyemem, onun takibinden nasıl kurtulursun onu bilemedim :27:

İtiraf et müdürüm,sende bazen profil akışını izleyip olaylı konuları buluyosundur:ssz:

çok tırstım ben parkunum, ben güney koreden 2 gelin bulacam oğluşlara, öyle gül gibi geçinip gideceğiz :27: bu ne bea kadın "aman oğlum siz rahat edin" dese duygu sömürüsü, "arada bir gel" dese baskıcı kaynana. aman allah saklasın günümüz gelinlerinin kaprisinden :27: buradan sevgili kayınvalideme ne ka şanslı olduğunu söylememe gerek kalmadı neyse ki :60:

ama sen bizim önderimizsin ondan takip edip izinden gidiyoruz abla :21: yoksa biz kim sapıklık yapmak kim :27: gerçi ben kendimi biliyorum ama parkun hakkında net birşey diyemem, onun takibinden nasıl kurtulursun onu bilemedim :27:

çok tırstım ben parkunum, ben güney koreden 2 gelin bulacam oğluşlara, öyle gül gibi geçinip gideceğiz :27: bu ne bea kadın "aman oğlum siz rahat edin" dese duygu sömürüsü, "arada bir gel" dese baskıcı kaynana. aman allah saklasın günümüz gelinlerinin kaprisinden :27: buradan sevgili kayınvalideme ne ka şanslı olduğunu söylememe gerek kalmadı neyse ki :60:

office, o güney koreli gelinleri Türkiye'ye getirirsen, güzel memleketimin havasından mı suyundan mı bilinmez, onlarda evrim geçirir, sen yavruları yurtdışına güvey ver, arada sende gidersin, bahaneyle yabancı memleket görürsün:51:

sana yeminle bende senin için aynı şeyleri düşündüm bugün. Sadece bayram tatilinde girmedim buralardayım.

fillerinize bakıyorum, siz nerde aksiyon orda :60::60:

hybris,

Köftelere diyorsun yani :)) Ama patron nasıl olacak o iş, hele ben yani :1:

Bir arkadaş var, arkadaş ama benden ufak 30 yaşlarında 9 yaşında oğlu var. Şimdiden oğlanı işliyorum diyor, ön koltuğa ben oturacağım, gelini oturtmam diye. Sen dedim KK ya giriyor musun yok dedi. İyi dedim yakındır tanışman.

Offf dedim bittin sen bittin.

Heee benim kızda kıpraşıktı, boyna dönerdi, tekmelerdi, bu kız ya popçu olacak ya dansöz dedim, ikiside olmuyor:ssz:
kadesa senin kız gündüzleri yorulduğun için hareket etmiyor olabilir, korkma Allah'a emanet:nazar::nazar:
Hakkındaki dedikoduları duyunca hareketleniyorsa kime çekti acep:26:

Dante,
geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, görülmez kaza buna denir:nazar::nazar:

parkon,
statümü kullanıp arada profillerinize bakıyorum, siz nerde aksiyon orda :60::60:

hybris,

Unuttuğum biri varsa affola, siteyi gezeyim, vukuat var mı:51:
Kadişi takip etsen yeter valla, arka sokaklarda dönenlerden bile haberi var hatunun.:51:
Bakma sen ofişnen bizim çemkirme potansiyelimize, genelde hiçbirşeyden haberimiz olmuyo:9:

:60:
Güney koreliler geyşa ruhlu mu oluyomuş ofişim.:26:
Şimdiden bi tura gidip beşik kertiği yapsak oğlanları:ssz:

sana yeminle bende senin için aynı şeyleri düşündüm bugün. Sadece bayram tatilinde girmedim buralardayım.

Köftelere diyorsun yani :)) Ama patron nasıl olacak o iş, hele ben yani :1:
Ben sabahları pek olamıyorum, karşılaşamıyoruz canım.
Iyi haberlerini okuyorum sonradan

boşa mı diyoruz bende şans olsa bodrumda doğardık diye
hayatta bir işim sorunsuz gitmez ki benim:31::31::31:
şu kkdaki konular var ya
aldatmayla şiddet hariç %50sinde kadınlar suçludur eminim
gerçi bazen kendime sinir olup kendimi boğasım bile geliyor şiddeti bile bazen anlayabiliyorum
öyle konular var ki arkadaş kadın seni yazıyla bile 2 dkda delirtebiliyor evdeki adam napsın
hele evi terkeden adamların yeter la eşya da ev de senin olsun diye arkasına bakmadan kaçtığını falan düşünüyorum
oraya gitme buraya gelme onla konuşma bunla çalışma
ona bakma buna sorma
anan gelmesin danan gitmesin
kardeşinden kıskanan var arkadaş
anasını atsın sokağa isteyen var
ne lan bu
böyle hayat mı olur

oha yani dünya ne zaman bu hale geldi
yalnız ben zannımca m.ö falan yaşıyodum
kk gözümü açtı yeminle
ne insanlar varmış gördüm öğrendim

hele bu konuda sen git milletin evini bas
dua et gebertmemişler
ne farkın kalmış ki onlardan
o seviyeye düşen adam/kadınla ben bi daha asla aynı yatağa giremem

boşa mı diyoruz bende şans olsa bodrumda doğardık diye
hayatta bir işim sorunsuz gitmez ki benim:31::31::31:

şu kkdaki konular var ya
aldatmayla şiddet hariç %50sinde kadınlar suçludur eminim
gerçi bazen kendime sinir olup kendimi boğasım bile geliyor şiddeti bile bazen anlayabiliyorum
öyle konular var ki arkadaş kadın seni yazıyla bile 2 dkda delirtebiliyor evdeki adam napsın
hele evi terkeden adamların yeter la eşya da ev de senin olsun diye arkasına bakmadan kaçtığını falan düşünüyorum
oraya gitme buraya gelme onla konuşma bunla çalışma
ona bakma buna sorma
anan gelmesin danan gitmesin
kardeşinden kıskanan var arkadaş
anasını atsın sokağa isteyen var
ne lan bu
böyle hayat mı olur

oha yani dünya ne zaman bu hale geldi
yalnız ben zannımca m.ö falan yaşıyodum
kk gözümü açtı yeminle
ne insanlar varmış gördüm öğrendim

hele bu konuda sen git milletin evini bas
dua et gebertmemişler
ne farkın kalmış ki onlardan
o seviyeye düşen adam/kadınla ben bi daha asla aynı yatağa giremem

Amaniye öyle diyosun:31:
Konu sahibi her zaman haklıdır, kaynana herzaman haksız, kocada haksızsa bile onu ayartan ya bi kadındır, yada kaynanadır:ssz:
Biraz daha dedikodu yaparsak müdürde bizi haksız yapcak bu arada:1:

Yabancı gelin mi alacaksın hepiniz:ssz: sonra topik açmayın, gelin bayram, gelenek görenek ne bilmiyor, bana bir bardak su vermiyor diye:51:
Dante hertürlü şiddete karşıyız:51: çizginden çıkmışsın:60::60:

Back
X