- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.184
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben öyle hemen gelin falan almam zati Mune.
Önce bir sınava sokcam, yemek yapabiliyomu, oğluşuma iyi bakıcakmı, hergün vitaminini vercek mi....?
Sorular, sorular...
Kaynanam hergün beni arayıp sorardı bir ara oğluşum vitamin aldı mı diye
Bende sorcam![]()
ben oğluşlarıma şimdiden beyin yıkama yapıyorum benden başkasını öpmeyin,elini tutmayın ve hep beni sevin diye![]()
Evet oğluşu kendini dinlemîyormuş, ben vericekmişim vitaminleriniAllah sübhanAllah, tövbeee bismillah
Vallaha mı
Arayıp oğluşum vitaminini alıyor mu diye soruyor muydu
Sırtı terli mi, yemeğini yedi mi![]()
Akıllı kadınsın kadiş, du bende deniyeyim.ben oğluşlarıma şimdiden beyin yıkama yapıyorum benden başkasını öpmeyin,elini tutmayın ve hep beni sevin diye![]()
Evet oğluşu kendini dinlemîyormuş, ben vericekmişim vitaminlerini
Bu aradavitamin alması gerektiğini düşündüğü oğluşuda 1.90 boyunda 100 kilo bir adam
Daha benimkinde neler vardaneyse.
Müzelik demiyom boşuna.
Akıllı kadınsın kadiş, du bende deniyeyim.
Böyle k.valideleri duyunca kısa süreli şoka giriyorum, gelin kaynana toprağından olur derler, sizlerin gelinleri düşğnemiyorum, gece gider çocuklarınızın üstünü örtersiniz![]()
Önce bir sınava sokcam, yemek yapabiliyomu, oğluşuma iyi bakıcakmı, hergün vitaminini vercek mi....?
Sorular, sorular...
Bende sorcam![]()
Valla hocam kuvvetli
Bende gelini ayağı ağrıyodu ovaladın mı diye ararım artıkın![]()
burada biri anlatmıştı k.valide evlendikleri gece oğlunu aramış yavrum fazla yorma kendini demiş![]()
Işin kötü yanı benimki sadece oğluşuna düşkünbenim KVde eşimin bi başı ağrısın; "vay çocuğuuuum, çocuğumun başı ağrıyoooo" der
hatta bazen derki bana; "elleme çocuğum uyusun der"
hala geçmişte yaşıyo heralde benim KV:)))))
çocuklarına genelde aşırı duşkun biri KV.
çocukluğumu kalmış onun sanki![]()
Bizden çok iyi kaynana olur be ofişnot alalım şimdiden sonra unuturuz falaniçliğini giydi mi, kahvaltısını yaptı mı, yumurtasını yedi mi, akşam yemeğinde ne pişirdin, oğluşum tavuk sevmez et yapsaydın v.s. gibi tacizlerle hayatı dar edeceğiz daha
sonra da buraya gelip konu açarız, "günde sadece 5 kerecik arıyorum diye gelin kızıyor, yok anam şimdiki gelinler çok fena evlerden ırak" diye
![]()
yassssssık kız adamlaraAmaniye öyle diyosun
Konu sahibi her zaman haklıdır, kaynana herzaman haksız, kocada haksızsa bile onu ayartan ya bi kadındır, yada kaynanadır
Biraz daha dedikodu yaparsak müdürde bizi haksız yapcak bu arada![]()
çizgim şiddete kayıyorYabancı gelin mi alacaksın hepinizsonra topik açmayın, gelin bayram, gelenek görenek ne bilmiyor, bana bir bardak su vermiyor diye
Dante hertürlü şiddete karşıyızçizginden çıkmışsın
![]()
Sorular, sorular...
Bende sorcam![]()
ben oğluşlarıma şimdiden beyin yıkama yapıyorum benden başkasını öpmeyin,elini tutmayın ve hep beni sevin diye![]()
burada biri anlatmıştı k.valide evlendikleri gece oğlunu aramış yavrum fazla yorma kendini demiş![]()
Sen şimdi kızını vermektende vazgeçersin bana.yassssssık kız adamlara
evde karısı
anasına gidiyo anası
dışarsa sevgilisi
üzüldüm yav
can mı dayanır
çizgim şiddete kayıyor
ama müdürüm ya şimdi adam kapıya dayanmış sülalesini almış gelmiş insanın tepesine çıkıyolar hakaret küfür falan fişman
çakmayalım mı bi osmanlı tokadı
hay maşallah sitenin geleceğini parlak görüyorum
şimdiden malzeme hazır![]()
Kız anası olarak tüm umutlarımı söndürdünüz, ışığım söndü
Yazıkkkkk ne olacak benim kızın hali, gecenin bir vakti hatun kişinin teki eve dalıp oğlunu pışpışlayıp kızımı kenara mı atacak![]()
Kız anası olarak tüm umutlarımı söndürdünüz, ışığım söndü
Yazıkkkkk ne olacak benim kızın hali, gecenin bir vakti hatun kişinin teki eve dalıp oğlunu pışpışlayıp kızımı kenara mı atacak![]()