• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Cıksss o tehdidi yemez kadesam, benim bünye çok feci sağlamdır, hapşır tıksır hiç mikrop gelmez bana:ssz:
Tutki hasta oldum, emin ol o benden daha çok hasta olur, ateşi benden 0,1 derece fazla çıksın diye uğraşır:60:

Hem severiz hem dalga geçeriz ama ne yapalım Med, hastalandıklarında kundaktaki bebe gibiler:60:

Benim babam da öyle değildir, eski eşim de değildi abla..

Ama dedem öyleydi..Konuşamıyorum diye not yazardı bize, beni annanenin yanına gömün, bankada param var hemen onu çekin diye..Başlardı vasiyet yazmaya..abartmıyorum..

Ben o bakımdan galiba dedeme çekmişim...Hastalık fobim var benim..Özellikle mide bulantısı..Midem bulanınca ölücem zannediyorum..Bir hasta olayım hiç düzelemicekmişim gibi gelir :9:

Nasıl dalga geçiyolar adamlarla yav:51:

ben az bile yazdım med,bunlar ailecek böyle.geçmişte eşim telde babasıyla konuşuyor ve ağlıyor ne oldu dedim babam hastaymış burnu kanamış dedi.bende telaşlandım,teli kapattı neyi varmış babanın dedim cevap; sinüzüt olmuş...hahahaha :) adam iki göz iki çeşme buna ağlıyormuş tabii babası da telin öbür tarafında ağlıyor :9::9::9:

Cıksss o tehdidi yemez kadesam, benim bünye çok feci sağlamdır, hapşır tıksır hiç mikrop gelmez bana:ssz:
Tutki hasta oldum, emin ol o benden daha çok hasta olur, ateşi benden 0,1 derece fazla çıksın diye uğraşır:60:

Hem severiz hem dalga geçeriz ama ne yapalım Med, hastalandıklarında kundaktaki bebe gibiler:60:

hem severiz hm döveriz,hırpalarız :27:

ben az bile yazdım med,bunlar ailecek böyle.geçmişte eşim telde babasıyla konuşuyor ve ağlıyor ne oldu dedim babam hastaymış burnu kanamış dedi.bende telaşlandım,teli kapattı neyi varmış babanın dedim cevap; sinüzüt olmuş...hahahaha :) adam iki göz iki çeşme buna ağlıyormuş tabii babası da telin öbür tarafında ağlıyor :9::9::9:

Ahahhah bu iyiymiş bak :60:
Ahhahha çok güldüm buna :60:

:60::60:
Yok anam senin eşin Dünya'da tek, bizimki birtek biz hastalandığımızda panikler ama babası falan hastalandığında öyle telefonda ağlaşmaz:60:
Sinizüte ağladı demek :60:

Yok anam senin eşin Dünya'da tek, bizimki birtek biz hastalandığımızda panikler ama babası falan hastalandığında öyle telefonda ağlaşmaz:60:

valla ağladı o gün anladım zaten bu olay genetik :9:

neyse ben kaçar iyi geceler :)

mune bu senın parçan sana gelsın :27: [video=youtube;rYEDA3JcQqw]https://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw[/video]

Müdür bu saatlerde bi kayboluyor, ilerleyen saatlerde beliriyor..Çözdüm ben onun geliş saatlerini :27:

:60::60::60::60::60::60::60::60:

mune bu senın parçan sana gelsın :27: [video=youtube;rYEDA3JcQqw]https://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw[/video]

valla müzik ses on numero da bu klip ne boyle, bütün parça boyunca aynı sandalyede oturdu resmen :1: tembellik degil mi ne bu yahu :27:

Sur,
bilerek mi Adele ekledin:))
Eğer öyleyse valla helal olsun, ayrıca teşekkür ederim:54:
Adele benim ennn sevdiğim şarkıcı, bu parçasına bayılıyorum, Bond filmi için söylediği Skyfall şarkısını da son ses açar bağıra bağıra söylerim, sesine aşığım kadının:16:

Med,
saatlere güvenme birgün olmadık zaman çıkar yüreğini hoplatırım:60:
Sana takılmaya bayılıyorum:60:

Not: Adele'in ipek gibi sesi varken ben skyfalllll diye bağırınca insanların yaşama isteği bitiyor:60:

Sur,
Adele benim ennn sevdiğim şarkıcı, bu parçasına bayılıyorum, Bond filmi için söylediği Skyfall şarkısını da son ses açar bağıra bağıra söylerim, sesine aşığım kadının:16:

Med,

Valla müdürüm isim vermedene yazim dedim kııııııııırkk yılda bi hani :60:
Eneee bi baktım üstümdesin:30:

Eskiden ne güzel yeşil yeşil görebiliyoduk seni, yine görünür olsana:33:

Sur,

Med,

son ses açıp sesın kısılana kadar söylediğini bildiğimden ekledım :9:
rica ederim ni dimek:21:

Son düzenleme:
Tamam gün aşırı ilgi alaka bekliyorum o zaman :27:

bence bu aralar dınleme sen :27: çünkü cem adrıan yalnızlığa sesleniyor, menankoli parçaları, daha da bunalma

bende bunu severım cem'in :27: [video=youtube;CBxOAFrsyxA]https://www.youtube.com/watch?v=CBxOAFrsyxA[/video]

ama kötü zamanlarda dınlerım :60:

Son düzenleme:
bence bu aralar dınleme sen :27: çünkü cem adrıan yalnızlığa sesleniyor, menankoli parçaları, daha da bunalma

bende bunu severım cem'in :27:

Gider :(...................

Ben de, "ben seni çok sevdim" i çok severim..İçime dokunuyor o parça..

[video=youtube;SU_s8Z8xJyY]http://www.youtube.com/watch?v=SU_s8Z8xJyY[/video]

bu da oky için
sever bu tarzları :27: [video=youtube;SZo4KK59wWA]https://www.youtube.com/watch?v=SZo4KK59wWA[/video]

[video=youtube;AIWffJb-X8s]http://www.youtube.com/watch?v=AIWffJb-X8s[/video]

Bu da hepimize gelsin...Tüm yoldaşlara ve vatanseverlere:72::72::72:

Back
X