• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Aus,
ben en son 9'unda mesajlaştım kadesa'yla, haber varsa parkon'da vardır, yazışmamızı kopyalayayım buraya.

Bugün herkes siper alsın:51:

Sağol canım , içi rahat olsun inşallah , zaten erken doğum haftasını atlattı .

Hmm bugün işlerim yoğun zaten , bir arkadaşa bakıp çıkacaktım ben :1:

Aus mesajını görmedim canım,müdür yazmış,öylelikle görüyorum.
Kadesa nın durumunda değişiklik yok ,evde yatıyor.Hafif lekelenmeler varmış.,
Zeynebim gününü bekleyecek inşallah.:emir_bebek:

Tamam canım sağol , yatsın yatsın uzatsın bacaklarını .

İnşallah sağlıkla alır kucağına , bıcırık başında da sonun da heyecan yarattı hep , çok ekşınlı bir kız olacak belli :1:

Sağol canım , içi rahat olsun inşallah , zaten erken doğum haftasını atlattı .

Hmm bugün işlerim yoğun zaten , bir arkadaşa bakıp çıkacaktım ben :1:

Kızcağız tedirgin, hamileliğin ilk zamanları da epey stres yaşamıştı biliyorsun, Zeynep bir doğsun teyzeleri olarak poposunu ısırmak farz oldu, annesinin yüreğini hoplatıp durdu:emir_bebek:

Kızcağız tedirgin, hamileliğin ilk zamanları da epey stres yaşamıştı biliyorsun, Zeynep bir doğsun teyzeleri olarak poposunu ısırmak farz oldu, annesinin yüreğini hoplatıp durdu:emir_bebek:

Sende de hayırlara gitsin bir popo fantazisi var mune gözümden kaçmadı :52::52: Dünde kediyi poposuna vura vura seviyordun :1::1:

Sende de hayırlara gitsin bir popo fantazisi var mune gözümden kaçmadı :52::52: Dünde kediyi poposuna vura vura seviyordun :1::1:

:60::60::60:
Allah senin iyiliğini versin, anaaa cidden, düşününce evet ben neler diyorum böyle:60:
Saplantılı mıyım neyim, tedavi için ne yapmam lazım doktorrrr:60:

:60::60::60:
Allah senin iyiliğini versin, anaaa cidden, düşününce evet ben neler diyorum böyle:60:
Saplantılı mıyım neyim, tedavi için ne yapmam lazım doktorrrr:60:

Şimdilik sorun yok bence kedi poposu , bebek poposu ....Tehlike artarsa ben haber veririm sana :111:

Aus mesajını görmedim canım,müdür yazmış,öylelikle görüyorum.
Kadesa nın durumunda değişiklik yok ,evde yatıyor.Hafif lekelenmeler varmış.,
Zeynebim gününü bekleyecek inşallah.:emir_bebek:

Bende kadişi soracaktım mesajını gördüm parkonum.

Birşey kalmadı artık, konuşursan selam söyle stres yapmasın bu haftalar çok güzel haftalar.

Bende kadişi soracaktım mesajını gördüm parkonum.

Birşey kalmadı artık, konuşursan selam söyle stres yapmasın bu haftalar çok güzel haftalar.

Canım senin kaç günün kaldı?
İsmini koydunuzmu bebişin.?

eh. yıllardır kkda arada sırada yaşadığım bir durum bu. sen yut yine. ne olur ne olmaz:)
geribim canım. ya. 2ci gün. feciyim

Seyrediyorum uzaktan :ssz:

Virüs hala geçmiş değil..Bol bol vitamin alıp dinlencen canım..Kimse de yok yanında yahu..Doktor hatuna söyle de gelsin akşamüstü sana..

Seyrediyorum uzaktan :ssz:

Virüs hala geçmiş değil..Bol bol vitamin alıp dinlencen canım..Kimse de yok yanında yahu..Doktor hatuna söyle de gelsin akşamüstü sana..
seyret bakalım:27:
doktor kankime çıktım,bir sürü ilaç verdi elime.. onlar biraz rahatlattı valla..
bugünde dışarı çıkayım dedimdi. pehhh.. yattı.

seyret bakalım:27:
doktor kankime çıktım,bir sürü ilaç verdi elime.. onlar biraz rahatlattı valla..
bugünde dışarı çıkayım dedimdi. pehhh.. yattı.

Ben de çıkacaktım bugün, doktoruma gidip redyofrekansa girecektim ama hava yağmurlu..Çok üşendim:ssz:

Back
X