- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben tpouklu giyemiyorumm canim cok tatli hep duz taban ,spor ,cizme hic topik yok bildiginizz canta boyum at cantaya gezdirr![]()
İyiyim canım sen nasılsın![]()
İdare ediyoruz abla fıstık yiyiyorum sıkıntıdan :26::26:![]()
Rahat oluyor değil mi
Ben de topuklu ile araba kullanamıyorum
O yüzden gündelik hep spor
![]()
Afiyet olsun canımKiloları hep sıkıntıdan yediklerimizden alıyoruz
![]()
Noldu ki, bi sorun mu var konuda :26:
Takip edemedim, dur bir okuyayım..
Daha küçüksün biraz büyürsen topuksuz giymezsinEn guzeli ama topuk hayattan sogutuyor bni yasimda kucuk pek yoklugu gorunmuyo topuklunun![]()
Sağol abla da benim hiç kilodan sıkıntım yokO yüzden gece bile yemek yerim
![]()
Duyguları olan insan etkileniyor canım ne yapalım ? :26:
Maşaallah canım![]()
Ben de hala etkisindeyim.
Ben de hala etkisindeyim.
Ben çok üzülüyorum bu tür konulara biraz takip ediyorum sonra bırakıyorumBazen yorumlarda çok acımasız oluyor
Rabbim kimseye yaşatmasın
![]()
:26::26::26::26: Tek olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Acımasız yorum yapmak istemedim ben de yardımcı olmak istedim. Ama o kız benim kardeşim falan olsaydı bu kadar anlayışlı olamazdım. Göz göre göre gelmiş olay. ahh ahh keşke o herifle sevgiliyken buralara yazaydı..
Acımasız yorum yapmak istemedim ben de yardımcı olmak istedim. Ama o kız benim kardeşim falan olsaydı bu kadar anlayışlı olamazdım. Göz göre göre gelmiş olay. ahh ahh keşke o herifle sevgiliyken buralara yazaydı..
Boşver canım olan olmuş artık takılma. :26::26: Sen kötü niyetle yazmamışsın sonuçta![]()