Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Ya ben tpouklu giyemiyorumm canim cok tatli hep duz taban ,spor ,cizme hic topik yok bildiginizz canta boyum at cantaya gezdirr:5:

Noldu ki, bi sorun mu var konuda :26:
Takip edemedim, dur bir okuyayım..

Yok yok hiçbir sorun yok bu konuda medcim. Aşırı üzüldüm birden kendi kendime. Sonra biraz ayrıntılı düşündüm sadece. Çok anne gibi konuşmak istemiyorum o yüzden bişey demicem. Yanlış anlaşılmaktan korkuyorum. :)

İyi akşamlar kızlar:)

Ben çok üzülüyorum bu tür konulara biraz takip ediyorum sonra bırakıyorum :ssz:Bazen yorumlarda çok acımasız oluyor:31:Rabbim kimseye yaşatmasın:31:

:26::26::26::26: Tek olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

Acımasız yorum yapmak istemedim ben de yardımcı olmak istedim. Ama o kız benim kardeşim falan olsaydı bu kadar anlayışlı olamazdım. Göz göre göre gelmiş olay. ahh ahh keşke o herifle sevgiliyken buralara yazaydı..

Ben o konuya yorum yapmadım benimde genç kızım var ,herşeyede yorum yapamam uykularım kaçıyor yoksa,etkileniyoruz işte

Acımasız yorum yapmak istemedim ben de yardımcı olmak istedim. Ama o kız benim kardeşim falan olsaydı bu kadar anlayışlı olamazdım. Göz göre göre gelmiş olay. ahh ahh keşke o herifle sevgiliyken buralara yazaydı..

Boşver canım olan olmuş artık takılma. :26::26: Sen kötü niyetle yazmamışsın sonuçta :16:

Evet o zaman belki akıl verilir bu sorun yaşanmazdı:31:Ama kimse başına gelmeden bilmiyor :ssz:Başına gelen bilir.Büyük konuşmamak lazım ama anneler kızlarına böyle bir sorunla karşılaştıklarında kendileriyle paylaşma rahatlığı vermeli:44:Hiçbir anne evladının kötü durumda olmasını istemez:31:

Back
X