sago lboncugum sanada hayırlı cumalar gülüm.
eylülcüm idrar testi yaptım demin haybeye:))negatif canım.
kızlar ben kaçar hazırlıyayım öptüm hepinizi.
canım neden kırılıyım çoğunuz benden yaşça büyüksünüz tabiki fikrinizi söyleyip bana yol göstermeye çalıcaksınız.Allah razı olsun sizden..zaten elden gelen tek şey sabretmek...benim söylediklerime umarım kırılıp alınmamışsındır makbuşş
yanlış birşey söylediğimi sanmıyorum dilerim konuşmak iyi gelmiştirr
allah rahatlık versin hepinize sabret bakalım allah yardımcın olsun....
derinimm ne güzel duygularıma tercüme olmuşsun..opuyorumnanaktananladım makberim...gerçektende sen düzeni kurmaya çalışırken herşey iyi giderken bi anda bozuluyor.
hem senin de egitmeni istiyor eşin,hemde en ufak bir surat asmanda bile sana çıkışıyor...bunlar çok çelişkii hareketler.o zaman terbiyelerini sadece ben veririm sen karışma desin,sende ne yapacagını bil.ama böyle dese bile onlaral sürekli birikte olan sensin ve seni dinlemek zorundalar...
sağol canım benim Allah razı olsun sizdenAllah herşeyin hayırlısını versin bebeklerde gelsin ama hayırla gelsin inş...
makbercim sende canını sıkma sıkılırsada gel paylaş biz seni herzaman dinleriz ama yeter ki
üzülme sen:)
nys kızlar ben çıkayım hepinize ii sahurlar öpüldünüz...
canım sağol ya ne güzel şeyler yazmışsın..neden olmasın zten elimizden gelen tek şey dua etmek Allah razı olsun düşünmen bile yeterŞenizMAKBERCİM dün çok güzel bişey okudum kabul olmayan dua yokmuş her dua kabul olurmuş ama bazı dualar mahşer gününü beklermiş hem de o zaman öyle bir güzellikle kabul olurmuş ki keşke her duamız o zaman kabul olsaydı dermişiz. Ayrıca yabancı bir film izledim tavşan deliği diye film biraz felsefi bir film her isteğin kabul olabileceğinden bahsediyor olumlu düşünülen her şeyin aynen senin gibi sonyuçlanacağından bahsediyor düşünce gücüyle herşeyi yönetebileceğimizden bahsediyor bu insana pek inandırıcı gelmiyor ama o bilim adamları bile Allahın isteklerimizi yerine getireceğinden bahsediyor böyle insanların bile Allahtan bahsetmesi beni şaşırttı. yani anlatmak istediğim inşallah senin de dileklerin kabul olacak her işte bi hayır vardır. bunları az veya çok hepimiz yaşıyoruz tabi senin ki daha ağır yaşanmış olabilir ama yaşadığın acının büyüklüğü ne kadarsa sen anca en büyük acı o zannedebilirsin çünkü daha kötüsünü yaşamadığımız için bilmeyiz. Bak istersen dediğim gibi elimden dua etmekten başka bişey gelmeyor ne konuşsam boş . ben söylemiştim salatı tefrice okumaya başladım bebek için. istersen senin de eşinle senin için okuyalım ben yardım ederim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?