Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

selam kızlar ben geldim pek iyi değilim midem yine bulanıyor sadece selam vermek için girdim gelirim sonra yine

moralim düne göre daha iyi.hayatın kendisi stres işte amann boşver
şimdilik çıkıyorum canım benim öpüyorum seni

kızlar iftardan önce giremeyebilirim şimdiden hayırlı iftarlar diliyorum size Allah kabul etsin

slm fıstıklar
sevalim gelirse yazarım zaten size kib öpüyorums eni
makbuşum nie bulanıyo miden yaa bacım sen bi gitsen dr a böle olmaz ki

Son düzenleme:
canom hoşgeldin nick için ne zaman başvuru yaptın benim ertesi günü değişmişti..
mide bulantılarım neden oluyor bilmiyorum..
bugün aptallık ettim orucumu açtığımda sigara yaktım tüm sinirlerim boşaldı kendimi kaybettim ellerim titremeye başladı mafoldumbenoysa hep çorbadan sonra içerdim

ay canım yaa ben kendim isim giirp yazıyom yaa başka bi isim olduğu için kabul oldumu bilmiyom nneyse
ya sende keşke içmeseydin aç karına çarpmışseni canım bundan sonra içme yemek sonrasını bekle canım,kızlarda yok gene yaaa

canım editor yazıyodu isimle ilgili değişiklikler için bugün öğlen attım artık doğru msj attım mı bilmiyom eğer olmazsa yeniden atarım sen nasıl attın tam olarak yazsana bi

kızlargeçmişi okudum şimdi çıkıyorum.annemdeyim.korayı bekiyorum geç kapıyorlar artık.
kızz özgülüm bende nickdegişmiştim biliyonmu:)))şimdi bazen diyom degişsemmi yine.benim görümceyede ben kendim söyledim aptal gibi yaaaaa.
neyse kaçtım çocuklar bekliyo alacaklar ellerinden düşmüyo laptop yaaa.
öptüm sizi canlar.eve gidince de koray kuruluyo hemen oyüzden geç giriyorum.
makbuşum daha iyi olmana sevindim canım.
sahurdan sonra çıkıyorum bile yazamadım gelip.karın agrısı saplandı çok feci.koraya dedim kapa pc yin(((
hşçakalın kızlar.

canım sağ üst köşede reklam&iletişim yerinden yazdım ben oraya tıklayınca mesaj yeri açılıyor ne istediğini yazıp yolluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…