Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

güle güle derinim kib canım geçmiş olsun ayrıca sanada ay kızlar nazarmı oldu buras yaa herkes kötü bu günlerde kib öptüm canım benim
makbuşum benim yazdığım sayfada aynıydı ben şöle yaptım girdim oraya diğerlerini işaretledim isim nick değiştirme yazdım kutuya alttaki kutuya da iki tane isim yazdım gönderdim başka bişey daha yapmam gerekmiydi bilmiyom yaa neyse değişmezse yarın gene bakarım

aman neyse makbuşum sende dün çok üzülmüşsün hatırlatmayım dedim ama inş şimdi daha iisindie canım

yok canım bende aynını yaptım ama istediğim niki yazıp değiştirilmesini istiyorum yazdım..
değişir merak etme sen

iyiyim cnım sağol mümkün olduğunca muhatap olmuyorum ufaklığıda sabahtan yukarı yolladım

ohh canım ii etmişsin hiçbişey senden daha önemli deil rabbim inş senin refaha çıkmanı nasi eder herşey yoluna girer sen yeterki üzme tatlı canını
aman nick değişir zahar boşverrrrrr
ya aklıma ne geldi bersu hiç geldimi sonucunu yazdımı daha temizmi deilmi die merak ediyorum onu yaa

merhaba kizlar herkes iyidir umarim, basim agriyor biraz son iki saat cok agridi ama orucu acar acma ilac aldim azaldi simdi, burda daha yeni actik orucu ne yazikki her seferinde migrenim tutuyor, hic acikmiyorum hala yemedim hatta susamiyorum da ama bas agrisi oluyor her seferinde. biraz daha agrim gecsin ugrarim yine.

günüm Allah kabul etsin canım.geçmiş olsun ayrıca sen farketmesende aç kaldığın için ağrı yapıyordur başın

slm kızlar nasılsınız ben biraz stres yaptım.gebelik tahlillerimi yaptırdım ama daha doktoruma gösteremedim.toksoplazma yüksekmi acaba kızlar yardımcı olurmusunuz

sagolun kizlar aslinda onemli oldugundan degil ama benim migrenlerim cok gucludur ne yazikki hastanelik eder beni, sonda olunca agrisin varsin bastan tutar da orucu bozmak zorunda kalirim diye stres yapiyor bu dirim ben de, hicbir ramazani tam oruclu geciremiyorum bu seferde cok uzuliyorum huzursuz oluyorum ondan yazdim.

slm kızlar nasılsınız ben biraz stres yaptım.gebelik tahlillerimi yaptırdım ama daha doktoruma gösteremedim.toksoplazma yüksekmi acaba kızlar yardımcı olurmusunuz

degerlerini ve altinda yazan normal deger araliklarini da yazar misin? bir de tatlim kusura bakma ben karitirdim ne kadarlik hamileydin?

kızlar ebroş msnde yazdı kaynanasıçok kötüymüş o yüzden giremiyomuş hepinize slm var öpüyo sizleri ok yorgun olduğu için giremiyomuş dua bekliyo sizden

8 haftalık hamileyim canım benim değerlerim anti toksoplazma ıgg:0,3 antı toksoplazma ıgm:0,331
normal değer aralıkları ıgg:0--3 ıgm:0--0,06 çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…