ewt canım 8 haftalık hamileyim.seni çok iyi anlıyorum bende böyleydim.günümğn gelmesine 1 hafta kala kasıklarıma batmalar olmuştu,miğdem yanıyodu,burnum kaşınıyodu,belimde hafif ağrı oluyodu.bunlar oldu tatlım.kaç gün geciktin.yaz sen.birasdan gelicem tatlım işimi halledice.
canım benim gecikmem yok zaten umudum da yok...sadece öyle tüm yeni hamilelere soruyorum:))
böyle değişik bir kişiliğim yani:))
belki bir gün hamile kalırsam aklımda kalsın bir de belirtiler genel mi diye bakıyorum:))
galiba ben biraz çatlağım yaa:))
evet ağlamacım bende herkes gibi bebek isteyenlerdenim
7 aydır istiyoruz ama henüz yok bende rahim filmi çektireceğim işte bakalım ondan ne çıkacak onun sonucuna göre,hareket edeceğim
diğer hormon testi felan eşimin tahlilleri de dahil hepsini yaptırdık bir rahim filmi kaldı işte bakalım hayırlsı işte ne yapalım bizde herkes gibi beklemedeyiz.....
hmm iyi güldecim inss bi sorun cikmaz bizde 8 aydir deniyoz canim bizdede bi sorun yok inss olacak birgün iki defa gittim dr yine gitcem inss bi zamanini bulunca adetim az düzensizlesti ama iki aydir geri rayina oturacak galiba iki gün önce oldum iki aydir inss iyilige isarettir
inş adetin düzelir canım
gerçi eğer adet normalde düzenliyese ama hamile kalınmak istenildiği zamanlarda adet düzensizleşiyorsa hamileliğin işaretiymiş canım inş sende hamile olacaksın:))
evet güldecim cok iyiydi bi 4,5 aydirdir düzensizlestim herkes öyle diyo bakalim inss öyle olur bügünde garip bi rüya gördüm tabirde baktim bi kiz cocugu olcak diyo hangisini okuduysam hepsindede aynisi yaziyo icim kipir kipr oldu yeniden üzülüyodum olmayo diye hayirlisi sil bastan yani anlayacan
nasilsin bebegim iyimisin caniskom iyisin valla ben aliyom pozitifleri senden suan makbusuumm duan cok güzel aglayarak amin dedim duana canim benim allahim gönlüne göre versin duan kabul makbul olsun inss