Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

günüm dayanamıyosun bu hastalık elinde deil bacım yaa üzme kendini fitresini ver yada başka günler tutmaya çalış üzme kendini

8 haftalık hamileyim canım benim değerlerim anti toksoplazma ıgg:0,3 antı toksoplazma ıgm:0,331
normal değer aralıkları ıgg:0--3 ıgm:0--0,06 çok sağol canım

tabiiki doktorun ayrintili soylemeli benim bildigim kadariyla normal cikmis sonucun, ayrica hic unutma bunlar cok hassas testler en ufak bir suphe icine dustugu zaman tekrarlamalisin. burda doktorlar eger bagisiklik yoksa iki haftada bir tekrarliyor testleri cunku tedavi ediyorlar gerekirse; turkiyede ise bir kez yapiliyor ve sonuca gidiyorlar hemen. simdi iceri gidip sonucuma bakacagim tekrar geliyorum birazdan.

kızlar ben kaçar belim acaip ağrıdı yaa namazım da duruyo herkese ii geceler kib öpüyorum sizi byyyy

kızlar bişey sorucam geçen nehirin profiline baktım rütbe yazısında ARTIK YOK yazıyor biride profiline aramıza çabuk dön falan yazmış son girişide bugün ama cevapta yazmamış ama inşallah kötü bişey yoktur

tatlim biraz da internete baktim acikcasi benim de kafam karisti ama senin igm pozitif olsaydi daha yuksek cikardi, muhtemelen sonucundan korkma diyecektir doktorun cok guvenecegin bir lab tekrar yaptirirsin, sakin kendini korkutma cunku bildigim popozitif olmasi icin daha yuksek bir deger gerekirdi.

buttercim sabah bize de yaz sonucu, ama hicbir denenden panik olma hemen, toxzo nun igm kismi yuksek olmali en az 1 hatta daha da yuksek genelde, testi iyi bir yere yaptirdamadan asla kafaya takma, her duyudguna da inanma bana doktorum oyle demisti toxzo cok zor bir testtir guvenirlirigi cok tartismalidir diye.

çok sağol canım öyle içimi rahatlattın ki.daha yüksek olurdu 0 değilde 1 le başlardı değer ozman dimi.az öncede internette bi siteden doktora sordum oda negatif dedi içim daha iyi şimdi canım.çok sağolasın.sen hamilesin galiba canım.

yaa ben de oole biliyorum bence sorun yok bize de getir sonucu net sekilde. rahatlattiysam sevindim canim.
ne yazikki 10 haftalikken kalbi durdu bebegimin.... Allah bir daha yasatmasin. amin

çok geçmiş olsun canım.rabbim büyük yeniden nasip eder işallah.benimde bundan önce düşük oldu araştırıldı bebekte sağlık sorunu varmış doğsada sakat olcakmış.ondan herşeyden evham yapar korkar oldum.bu sefer işallah sorunsuz geçer yavruma hayırlısıyla sağlıkla kavuşurum işallah.herşeyde bir hayır vardır canım bak rabbim yeniden nasip etti banada.sanada en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bi ewlat nasip etsin rabbim .işallah hepimize etsin.

sagol buttercim, benim bebege yapilan test temiz cikti ama vardir Rabbim'in bir bildigi deyip kabullenecegiz. Insallah bu sefer aylarca surmez hamile kalmam( beni de dularina ekle tatlim.

senin içinde dua edicem canım.az sonra yasin okucam zaten canım.ben 4 ay sonra hemen istediğimiz gibi yeniden hamile kaldım canım.gönlünü ferah tut.rabbim veriyo kullarına.

sagol tatlim doktorla gorusunce bana da haber ver, korkma ama Insallah bir sorun yok testinde, dedigim gb suphe duyarsa da iyi bir yer bulup tekrar yaptir, doktor bana da bugune kadar kapmadiysan artik hic kapmazsin kapmamis kisilerde bile aslinda bagisiklik vardir da ondan kapmamistir demisti, ama dotorlar korkar boyle aciklamaz demisti.hersey gonlunce olsun Insallah. ben de simdilik cikiyorum.

butterflydsd cım sen hamilesin anladığım kadarıyla anlatsana biraz belirtilerini felan
bende ne sormaktan ne de sherkesin görüşünü almaktan yorulmuyorum sanki bende belirti varmış gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…