Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

hosbulduk fıstıklar
bılıyomusunuz ben bu seferde rüyamda aynı gıyınmıs cok seker üçüzler gördüm
ben ıyıce sapıttım rüyalarda mutlu olur oldumkaydirigubbakcemile3mafoldumben
hem güler hem aglarım

kız makbuş selam sabah yokmu yaaa unuttun heralde beni bikaç günde:gitme:
gülde ve richberry sizlerde hoşgeldiniza.s.

hayırdır canım çoğu insan hamile kalmada önce rüyasını görüyor seninde öyle olur inşallah

hiç sanmıyorum makbusum emınım bılınc altıdır
bu ay demıstım ya topu topu ıkı calısma var bacımkaydirigubbakcemile3
o sansta bıze gülmez
bı arkadasın kocası demıskı doğum günümde senı hamıle bırakıcam
demıs ılk ve tek denemde kız hamıle
saka gıbı kısmet ıste of offffffff

iyiyim canım nolsun iyi gidiyor işte hafta içi okulda olup okul işleriyle uğraştığım için ancak haftasonu gelebildim senden naber

iyiyim canım ne yapayım iftara gitmiştim yeni geldik sayılır eve çay içiyoz kocişimle hergün bir öncekinin aynı yani
hayatımda reform istiyorum artıkklava:

aa olurmu öyle şey esmacımmm kafam yoğun son günlerde kusuruma bakma emii
nasılsın canım
kaydirigubbakcemile3yok canım kusura bakarmıyım hiç takılıyorum işte öyle insan sediği kişilere en çok takılırmış ya ondan yani
iyiyim canım teşekkür ederim sende iyisindir inşallah

Aynen canım benim vakitsiz gül açmazmış
richm yaşın kaçtı senin

iyiyim canım ne yapayım iftara gitmiştim yeni geldik sayılır eve çay içiyoz kocişimle hergün bir öncekinin aynı yani
hayatımda reform istiyorum artıkklava:
noldu kız neye sıkıldı canın gerçi insanın bazen tekdüzelikten sıkıldığı anlar oluyor gerçekten

hosbulduk esmacıgım
sağol cnm ya ah rüylar gercek olsaydı canımcım
ama ınsallah allahtan ümit kesılmez

prpıltıcıgım 23 yasındayım cnm
esmacıgım hoşbulduk dedım sen kacıyosun
allah rahatlık versın cnm

noldu kız neye sıkıldı canın gerçi insanın bazen tekdüzelikten sıkıldığı anlar oluyor gerçekten

Yaz başı böyleydim sonr iyiden iyiye çıldırınca kociş beni yeniden şarj etmişti. Süper bir yaz tatili yanlış anlaşılmasın kadınların gerçekten tatil yaptığı gibi bir tatil rüya gibi geldi geçti valla..... İzin de yokki anam birdaki yaza kadar olsa vercem gazı kocişesositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…