Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

sen nerdesin canim gurbet demissinde benim kadar gurbettemisinmafoldumbenturkbayragi

kizlar hepinizdende bi dua isteyecem teyzemin oglu kanser ve suan kötüye gidiyo durumu bugün geldi buraya disleri kanamis dr aradi ve galiba timörü patlamis söyleyemedik daha 28 yasinda ve cok kötü durumda yagrin dr gitcek ne olcak bilmiyorum cok üzülüyorum sanki yer gök yas icinde sürekli yagmur yagiyo aklima düstü yine mafoldumben

canım çok geçmiş olsun içim parçalandı okuyunca Rabbim acil şifalar versin inşallah iiyileşir (

hepimiz birgün anne olcaz güldecim ama allahim sagligimizi elimizden almasin bunun icin dua edelim bence hersey zamanla oluyo ama saglik elden gidince geri gelmiyo

sagol makbusum hastalik degilde bacim kac senelik esi 8.9 senelik esi kanser oldugunu duyunca terk etti zavalliyi hemde amcasinin kiziydi o daha cok moralini cökertti insanlar böyle oluyorlarmis demekki

yok tatlım senın kadr gurbette degılım türkıyedeyım ama bı ucunda doğudayım
pırıltıcıgım sağol cnm hayırlısı artık kısmet

ay cnm ya aglamacıgım cok gecmıs olsun
ne vıcdansız karısı varmıs hanı bunun ıyı günde kötü günde sözü
allah sıfa versın cnm cok üzüldüm

sagolun kizlar inss rabbim acilarini hafifletsin hic dayanamiyorum buraya geldi demin icim yandi söyleyemedik dr seni istiyo dedik sadece biseymi varmis dedi yok dedik insanin sansi olsun bacim iyilere dar geliyo su yalan dünyaa

ağlama çok geçmiş olsun, vicdan herkese birgün lazım olacak, Allah o kadını da ıslah etsin ne diyelim, evlilik iyi günde kötü günde olayıdır, Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın çok zor...

canım inşallah Allah şifasını verir de kurtulur çok üzüldüm

bi anlik iste ölümle kalim arasindaki mesafemiz ama bilmiyoz bunu bi avuc toprak akibetimiz cirpiniyoz bunun icin su söyle bu böyle kirip tüketiyoz icimizdeki sevgi denen mücevheri farkinda olmadan bi sela ile son buluyo hersey aciliyo sonsuzluk kapisi gel diyo ötelerden bi ses hersey bitmistir artik geri dönüs yok bu yoldan..............

aynen öyle canım hayat o kadar kısakiii kimseyi üzmeye kırmaya değmez ( ne kadar iyi yaşarsak karımıza işte bunu anlamıyor kimse

öyle makbusum öyle bunu simdi o kadar iyi anliyorumki cogalt iyi niyetlerini birgün seni kolundan tutup cennete tasiyacaklar bitiyo ömür ama farkinda degiliz hep kosturmakla gecyo ömrümüz sana yapilani kardan say cünkü karsiligini alacaz birgün muhakkak bacim

aynen bacım bizler bu dünya için mücadele ederken yarın gideceğimiz yeri hiç düşünmüyoruz bile (

kizlaarrr agrittim basinizi canlarim neyse takilin baska konulara makbusum nehrden habermi aldin sen bugün yazmisin biseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…