Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

sagol canim bugün iyyim bilmiyorum ama bugün bi heycan var bende ama sadece basimin ara ara agrimasi ve migde bulantim bozuyo haricinde iyyim sükür sen nasilsin prilticim iyimisin

güle güle esmacımm konuşamadık seninlede..
iklimtuana hoşgeldin canım iyi yapmışsın uğramakla :)))

prpıltıcıgım 23 yasındayım cnm
esmacıgım hoşbulduk dedım sen kacıyosun
allah rahatlık versın cnm

Canım bebiş hasretiyle yanmak için erken değilmi daha boşver gez toz be anam hayatının keyfini çıkar. Anne olmak birazda kendinden vazgeçmek değilmi bebiş için yaşıyacaksın doğumundan itibaren

esmacim bi soru sordun cevap veremedim kusura bakma benim bi sorunum yok canim bebek istiyorum evet dr gittim iki defa esimle beraber ikimizde iyyiz sadece adetim düzeni bozuldu sonradan bozuldu ne zaman cocuk dedim 3 ay sonra bozuldum yani biraz uzun oldu kusura bakma)))))

sagol canim bugün iyyim bilmiyorum ama bugün bi heycan var bende ama sadece basimin ara ara agrimasi ve migde bulantim bozuyo haricinde iyyim sükür sen nasilsin prilticim iyimisin

Meleğin geliyor olmasın canım dinlen bol bol bir test yap bakalım neymiş bulantı ve halsizliğinin sebebi aslında havalar çok sıcak burda bizde bunalıyoruz oralarda nasıl

aahhh aahhhhh kader arkadaşım benim sende bendensin

evet piriltim yazmadan cevap yazdin burda havalar kötü yagmurlu birde adetliyim suan yani bi mucize olur hem adetli hem hamile bilmiyorum ilk defa basima geldi bulanti rahat vermiyo anam akannehir

evet piriltim yazmadan cevap yazdin burda havalar kötü yagmurlu birde adetliyim suan yani bi mucize olur hem adetli hem hamile bilmiyorum ilk defa basima geldi bulanti rahat vermiyo anam akannehir

Adetliyken benimde miğdem çok bulanır. Hatta başlamadan bulantım başlar bitene kadar devam eder

ne yazıyım canım bildiğin gibi işte her günki gibi sandalye tepesinde şeyim ağırdı :))) çok haşır neşiriz onunda

pırıltıcıgım gurbetteyım yalnızım süreklı ve cok ıhtıyacım var cnm bı cana
ınan cok zor benım ıcın tabı allah nederse o olur ama allahım umarım bıranönce
nasıp eder cnm bana hepımıze evde baska bı ses daha olsun ıstıyorum bütün
günümü ona ayırmak ıstıyorum ah ah

kızlar derın gelmıcekmı acep bgn
ve gülde nere kayboldu böyleakannehir

makbusum iyi ol birtanem bende yataktayim ama benimde uyustu bi yerlerim boynum tutuluyo valla leptopu bi oyana bi buyana ceviriyom

valla öyle pirilti bu gidisle yataktan kovulacam zaten kocis yok tadini cikartiyom yosa bu saate birakmazki beni hadi yeter bitsin artik gel kapat hep bunlari duyyom valla kaydirigubbakcemile3

Canım erken anne olmanın tadı hiçbirşeyde yoktur herhalde, annemle aramızda 16 yaş var birde ablam var hatta... İnan hep en iyi arkadaşım olmuştur . ama bence sen kendine farklı uğraşlar bulmaya çalış, işe gir mesala yada sosyal faaliyetlere katıl hem bebişide çok düşünmezsin eminim ozamanda hemen gelir :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…