Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

slm kızlar merak etmişsiniz beni ama yazdım slm verip çıkıcam diye..canım sıkılıyor evdeyim beyfendi uyuyor canımı sıktı yine hiç konuşmuyorum konuşmayacağımda

canım takma kafana moralinin bozna her şey yoluna girer
inşalşah b arada makberim çok tatlı ymışsın

evet profil resmine baktım ben o resmimi beğenmiyom
havuzdan yeni çıktığım için bakımsızım

slm şekerler yine sohbet almış başını gitmiş maşallah ama şu anda topicte in cin top oynuyo kimsecikler yok akannehirbu akşam yemeğe davetli olduğumuz için geç saatlerde uğrayacam artık o zaman görüşbiliriz inşallah şimdi herkese hayırlı iftarlaropuyorumnanaktan

seni gö rdüm daha iyi oldum aynı karnım acıktı ezanın okunmasını bekliyomopuyorumnanaktan

iyi akşamlarr herkese hayırlı bereketli iftarlarr

allah dualarınızı ibadetlerinizi kabul etsin inş.....:Saruboceq:

merhaba canım arkadaşlarım 2 günün sonunda beyfendi yine patladı yaklaşık 2 saat önce küçük kız geldi bende yukarı gönderdim yine sonra yatan adam kalktı bianda bağrıştık gerçi en çok o bağrın etti küfürünü üstümü başımı parçaladı vurdu sonrada çekti gitti..malesef tuttuğum orucumda gitti sinir krizleri geçirdim (( size anlatmak istedim çünkü ancak böyle rahatlıyorum ((
hepinize hayırlı iftarlar diliyorum

makberim canım ne oluyo bu adama ya
hayret bir şey
offfffffff ne diyeyim ki
ya moralini bozna her şey yoluna girer inşalah
makberim biraz sakinleş konuşalım

canım sakinim ben anlamadığım nokta biz bununla nişanlıyken ve flört zamanımızda aklının ucundan geçmezdi çocukları pardon çocuğu diyim çünkü küçüğüne karşı böyle davranıyor..şimdi ne olduysa kıymete bindi çıldırma noktasındayım artık.herkes kolayını bulmuş sevap işliyorsun madem öyle birazda onlar sevap işlesin ben istemiyorum artık..daha gelmedi eve kimbilir nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…