Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

bilemiyorum canım çokta umrumda değil gelip gelmemesi sadece ona karşı içimdeki nefreti kusmak istiyorum

canım hırsla kalkan zararla oturur derler sakin olduğun sürece sen kazanırsın gelsin bence bekle hemen sen konuşmayı açma canım yada sen bilirsin

canım dinleriz sen yeterki üzülme rabbim sana herşeyin hayırlısını versin inş umarım bu mubarek günlerde rabbim senin yüzünü güldürür

çok canım sıkıldı bu makbuşa yaaaa
makbuşum canım bence eşinle bağırıp çağırmadan sakince konuş karşılıklı birbirinizi dinleyin
görünürdeki değil de içinizde yarattığınız sorununuzun ne olduğunu bulun adını koyun ve bi çözüm arayın
yuva yıkmak kolay yapması zor bi iştir kıymayın yuvanıza canım
bence bu sorunun da üstesinden gelirsin sen güçlü kızsın
yeni gelişmeler olursa mutlaka bildir canım hayırlı haberlerle gel inşallah

saol esmacım nolsun işte bende dün annemlere gitmiştim bugün akşam geldim ordan biraz yol yorgunluğu oldu sen nasılsın bakem canım

iyiyim canım bende annemlerdeyim şimdi birazdan çıkıcam şöyle görünüp gitcektim
heeee benim o canım

sağol canım ama artık eskisi kadar güçlümüyüm değilmiyim bilemiyorum herşeyimi tükettiler (( inan içimde ona karşı öfke ve nefretten başka bişey yok sevgiyi bana ilk el kaldırdığında bitirdi o..aman boşver..
nasılsın canım iyimisin sen

çıkıyorum ben şimdi canım fotoğrafım hakkında yorum yap bakalım beni nasıl biri olarak düşünmüştün nasıl gördün hadi öpüyorum canım gece sahurda gelirim artıkopuyorumnanaktan

makberim canım okudum şimdi yazdıklarını inan çok üzüldüm çok fazla irdelemek istemiyorum özeliniz ama sen yine de dayanlıklı durmaya çalış canım karşısında hiç bişiy de deme allah havale et boşver canım kandırma çalışmalarına da hemen kanma bence burnu sürtsün iyice zar zor ikna edebilsin seni bak o zaman bi daha tekrarlıyomu sevmese kandırmaya da çalışmaz diye düşünüyorum

ağzını açıp laf işine girme canım çıkamazsın o zaman işin içinde ama tabiki kırıldın küstün bu kırgınlığını ve küskünlüğünü hissetsin seni öle gördükçe içi parçalanacaktır eminim canım ya sakin olmaya çalış hatta git yat biraz uyumayı dene zor gelebilir belki ama iyi geleceğine eminim rabbi yardımcın olsun canım kocana da akıl versin

kızlar kusura bakmayın kalamıyorum komşum geldi çay içmeye öpüyorum sizi gelebilirsem gelirim yine iyi geceler

iyiyim canım ben ama siz canım arkadaşlarımın iyiliğini duyunca daha iyi oluyorum mutsuzluğunu duyunca da elimde olmadan üzülüyorum canım sakın öfkene yenik düşme kocan çoktaaan pişman olmuştur bile herşey iyi olcak canım merak etme öptm

sağol ceylanım ama onun içi falan acımaz çocuklarına bakıcılık yapan birine küfür etmiş çokmuu bitti artık benim için hiçbişeyi umrumda değil..ama burda da kapanmaz bana yaptıklarını tek tek burnundan getiricem

hoş geldin ceylanım ii geceler canım sanada kib öpüyorum seni
esmam ben nedense seni olgun olarak düşünüyodum yaşını tam olarak bilmiyom ama geçn ve güzel görünüyon arkadaşım eltim benim bide yüzünde nur var sankim:)neyse hadi kib gidiyosan sonra yine konuşuruz inş öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…