anlıyom gülüm seni her zamanmı şiddet uyguluyo
tamamsinirlenince olur diyoz
peki derdi ne ne istiyo
ah canım nişanlıyken kaybetme koruları varya
onda gözleri bir şey görmüyo
haklısın şimdi bastı nikahı ne yaptırsa karına
ya ben kızına kızdım diye bana yapmadığını bırakmadı..
ee bende başkasının kızıyım kim hazmaderkii evladının acı çekmesini ((
ben geldim
ay makbuşum yaa bu mubarek günde yapılırmı yaa eşin gerçekten sinirlerine hakim olamıyo artık bu cocuk meselesine çözüm gerek canım yaa sevap demekle de olmuyo iki taraf da bişeylerden vazgeçmeliki anlaşma olsun rabbim hayır getirsin eşine canım
selam canlarım anamdayım hala oturuyom bi fırsatını buldum.
ah makbuşum((nediyecegimi bilemiyom valla şaştım kaldım yine((
Allahım affetsin diyorum yine.sana bu çektirdikleri ahh ahhhh(((
nooldu şimdi naptınız cnm gelişme varmı:
ahh ahh naapmalı bilmem ki.bi türlü istedigin gibi olmuyor hiçbişey((bu mübarek günlerde inşallah aklı başına gelir de bi daha böyle davranmazsana çok üzülüyorum inan ki((ne kolay yaaa çak tokadı çık git inanamıyorum.Allahım kimseyi şaşırtmasın((
hoşgeldin derinim ve güle güle canım
valla makbuşum bende ne diyim şaşırdım seni sakinleştirmek isterim ama bir deil iki deil yinede sen kendine hakim ol sakın kötü bişey yapma kendine tamam mı bak eğer evde tek kalmak istemiyorsan annenlere uğra biraz rabim eşini ıslah etsin inş
ama tahammülüm kalmadı be canım haddim değil deme buraya yazıyorsam sizlerden fikir almak amacıyla (valla sıcağı sacağına konuşulucak şey bunlar sonrasında başlıyor kandırma çalışmalarına
ya bilmiyorum bi ailenin dağılması kolay ama toplanamsı zor kimsenin böle bişey yaşamasını istemem o yüzden ben senin biraz daha konuşmak için beklemeni istrim kandırma olayı diyosunda bu hep olan bişeydir tartışma sonası akıldan geçen söylenirse ilişkiler yürümez canım
canım haklısında olacak gibi değil sinir krizleri geçiriyorum artık sonum tımarhane olucak bu gidişler tahamülümde sabrımda tükendi sevgi yetmiyor bazı şeylere artık çok iyi anlıyorum