Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

slm kizlar ne yapiyonuz gorusmeyeli
gezinip duruyoodum bi bakim dedim ne zamandir girmiyorum buraya
makbercim nasilsin gorusmeyeli bi degisiklik falan oldumu

bende ayni bildigin gibi yani bisey yok daha
esim ilac kullaniyo doktorla maillesiyoruz,bakalim turkiyedeki doktor gelin derse gitcez oyle simdilik umudumuz ilacda

inşallah şifa olur canım yaa bu ay toplu hamiş çıkartırız :Saruboceq:
canım ben kaçıoyorum artık öpüyorum seni

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bende sizin gibi anne olmak için çabalayanlardanım:)) benide aranıza alırmısınızzzzzzzz

bende atladim ha sazanus gibi..Allah iyiligini versin..nick degismis ...arkadaslar listeme bakinca caktim olayi..

slm kizlar ben deldiimm bu arada yeni arkadas varmis hg gökcecigim kaydirigubbakcemile3 umarim bu topik sanada ugurlu gelirrr delüüü garuuuu.....
makbusum canim gelmis ben kacirdim ama

canim yaa napayim valla ne yaptigimida bilmiyom saf gibi dolasiyom biraz isim var onlari halledeyim bi sigara molasina kactim hem yeni arkadasa selam vereyim dedim aksam görüsürüz bacim inss görürüz seni aramizda bol bol gel artik oks

hg sevalcim evet yeni arkadas var aramizda umarim iyi gelir topik onada hayirlisi bakem kizlar siz takilin ben kacar hadi öptüm sizi canolar byee

delüüüüüü git hadi bakim kolay gelsin sanada bana artık bi lakap bulursunuz oksss byy:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…