Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

yaf delümüsünüz nesünüz yaff dellendirmeyin beni toparlanın bakiimmm..hayat güzel böyle çirkinliklere üzülemeyecek kadar da kısa...Allahım herşeyin hayırlısını versin.sizleri üzenlerde herşeyin karşılıgın görecek merak etmeyin...temennim iyi bir şekilde görmeleri.içleri yansın ah ne manyak kafalıymışım da üzmüşüm desinler.

kizlar ben kactim hadi hayirli sahurlar size iyi doyrun kiz karninizi ben acikiyom valla sizde acikmayin kaydirigubbakcemile3 öptüm sizi derünüm makbusum allahima emanet olun byeee

aminn canım inşallah dediğin gibi olur ama bilmem son pişmanlık fayda edermi giden herşeyi geri getirir mi ((

ex aşkumm güle güle canım öpüyorum seni sende Allaha emanet ol:gitme:

tamam makbuşun ex aşgusukaydirigubbakcemile3güle güle canomm gene gel özletme öptüm seni delüüüüüüüüüüzemuszemus
gulde kıss bende demin onu dedim makbuşa msn de.
13 gün kaldı resmen ne çabuk geçti bu kadar gün kızlar ya

bu bayram çifte bayram yapmak isterdim açıkçası ama malesef umutlar diğer aya artık...bugün yarın regl olurum bende:)

valla ben ilk defa biraz da olsa ramazanımdan birşey anladım yoğun ama Allahıma binlerce şükür ki güzel geçiyor...

inşallah makbercim:))
ben hariç herkes iimser bu konuda..
nys ben ümitten,hırstan,mücadele etmekten kaçmıym da bunlar bana lazım...
sağlıklı olayım,depresif takılmıym Allahıma dua edeyim sizin de desteğinizle belki bir gün gelir melegımm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…