Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

sen düşünme bunları şimdi kafanı başka şeylerle meşgul et artık düşüne düşüne içinde daha da büyür yoksa canım

evet canim bende diyom makbusuma takma az daha bekle bakalim rahat ol kendini yorma bu seylerle sende rahat ol magdem kimse takmiyo sende takma farzetki bu sorun sizin degil bi bakarsin yola gelir

aglamacım geldim canım:)))ne bagrırsın kız bogazını yırttın bana bagırırkene delü karıkaydirigubbakcemile3geldim anacım yaa...bi fillm izleyek dedik can sıkıntısına 2 saatten fazla sürdü...anca gelebildim canım.nasılsın neler yaptın bakalım.

makbuşum bitanem..iyi bari eve geldigi iyi olmuş.üzülme tatlım herşey yine tatlıya baglanacak...ettiklerinle kalacak yine ama neyse.üzme sen canını.

yok zaten takılmıyorum merak etmeyin..
kafama göre takılıcam artık onsuz planlar yapıcam gidip gezicem dolaşıcam yeter köle olduğum

esmacım nasılsın gulüm? kız ben diyecektim resmini kaldırmasaydın kaldır istersen diye...
bende profilde unuttum ne zamandır valla.çekeyim aklıma gelmişken.korkuyorum yinede.ne şerefsizler var resmi kopyalayıp kullanıyorlarmış orda burada...korkutmak istemem ama ne bileyim ben korkuyorum...iyiki çekmişsin canım.

evet canim bende diyom makbusuma takma az daha bekle bakalim rahat ol kendini yorma bu seylerle sende rahat ol magdem kimse takmiyo sende takma farzetki bu sorun sizin degil bi bakarsin yola gelir

evet bence de ama olaya makbuşun tarafından bakarsak kolay kolay affedilecek bi durum değil ama herşeyin olduğu gibi bunun ilacı da zaman. zamanla herşey düzelir hem bence bu makbuş konusunu daha fazla dallandırıp budaklandırmayalım artık onun da kafasından atması lazım bu olayı

napam delü garu bi konusamadik anam özledik yaaaa ben cikacam sen geliyon iki gündür valla basim tuttu yine kaynattik biz gecmis olsun kacirdin bacuuummm iyi bari bakin filimlerinize tadini cikarin valla yalan dünyanin kiz adet oldunmu sen bakiimmm

teşekkür ederim hayatım beni düşündüğün için. malum net ortamı bende tedirgin sonra kaldırdım
iyiyim işte napim birazdan sofra kurulacak sahurumuzu yapacaz sen nasılsın:1hug:

evet esmacim rahatlamasi lagzim bacimizin hep ayni konu icine atiyo canim benim zaten üzülmesin artik neyse kapatalim bu konuyu kiiizzzz derüüünnnnn derüüüünnnn bak bagittirdin yine beni bogazim gitti kiz hamismisin anam adet oldunmu valla geliyo sana görecen sen

allahim sahurmu yapacaksiniz burda daha iki saate yakin zaman var millet yatiyo bende yatacam artik kizlar kendinize iyi bakin öpüyorum sizi kocaman derinim senide canim makbusum canim ex asguuummm oy oyyy datlum benüm bu giiizzzz senide öpüyorum canim hayirli sahurlar byeee

canım evet iki gündür böyle oldu ama napayım gelemedim kısmet işte.adet olmadım canım.beklemiyomda zaten:))öbür ayın 5inde olurum heralde taaaaaaaaakaydirigubbakcemile3biliyon iki ayda zor oluyom((ama çok ilginçtir ki kasıklarıç şuanda patlamak üzere ya..çok acıyo..bide afedersiniz göğüslerime dokunamıyorum.kasık agrım her adette olmasada göğüs agrım oluyor.belkide erken olurum inşallah yarabbimmm düzene girerim artık

esmaaa aglamacık nereye kızlarrr ...gerçi benimkide uyuyamıyor.şimdi dedi hazırlada yeyip yatalım..erken dedim ama.ne biliim bakıcam bende birazdan kalkarım heralde.uyusun bari erken kalkıyo

allahim delüü garuu ne erkeni saat 3 bacim orda anca hazirlayim olsun pissin derken 4 olur ne erkeni saati 12 zanettin galiba haa bu arada biz yagrin makbusumla kafamizi cektirmeye gidecez dis dr unda ikimizinkide agriyo cagre birakmadilar bize bunu deneyecez artik elimizde tutacaz basimizi iyi akil degilmi derüünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…