iyi işte ya hayat böyle heşutarafagittipimiz aynı hayat gailesiyle uğraşıyoruziyyim canim nasil olayim idare ediyoz iste yuvarlaniyoz dünyada
evet canim bende diyom makbusuma takma az daha bekle bakalim rahat ol kendini yorma bu seylerle sende rahat ol magdem kimse takmiyo sende takma farzetki bu sorun sizin degil bi bakarsin yola gelir
esmacım nasılsın gulüm? kız ben diyecektim resmini kaldırmasaydın kaldır istersen diye...
bende profilde unuttum ne zamandır valla.çekeyim aklıma gelmişken.korkuyorum yinede.ne şerefsizler var resmi kopyalayıp kullanıyorlarmış orda burada...korkutmak istemem ama ne bileyim ben korkuyorum...iyiki çekmişsin canım.
canım evet iki gündür böyle oldu ama napayım gelemedim kısmet işte.adet olmadım canım.beklemiyomda zaten:))öbür ayın 5inde olurum heralde taaaaaaaaakaydirigubbakcemile3biliyon iki ayda zor oluyomnapam delü garu bi konusamadik anam özledik yaaaa ben cikacam sen geliyon iki gündür valla basim tuttu yine kaynattik biz gecmis olsun kacirdin bacuuummm iyi bari bakin filimlerinize tadini cikarin valla yalan dünyanin kiz adet oldunmu sen bakiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?