Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

merhaba hanımlar öylesine bi bakıyım dedim çıkıcam yine pcde oturasım yok nedense...
özgülüm sonunda değişmiş canım nickin hayırlı olsun..
beni merak edenler için söyliyim hava aydınlanmıştı nerdeyse uyuduğumda o saatte yatınca anca kalkabildim..serserm gibiyim ve onunla tek kelime konuşmadım

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bende sizin gibi anne olmak için çabalayanlardanım:)) benide aranıza alırmısınızzzzzzzz
mannak karuuu anam bende inanıyodum tam kiiiiiiii avatardan anladım daha öncede kullanmıştınkaydirigubbakcemile3hatta özgül yazıyo diye okudum ama isme bi baktım:))hayırlı olsun canım,bundan sonra gökçedoşumsunkaydirigubbakcemile3

makbuşum ben geldim sen mi çıkıyon cano..ayy bende 6 da uyudum demin uyandım kafam çok kötü yaaa.
pasifigim zormuş kuşum dimi anlyosundur beni ((

makberim canım nasıl oldun tabi ki seni merak rtik
ama uyuduğunu düşünmüştük nasıl odun canım

delü ben geldüm demek gökcedoş yer seni haaakaydirigubbakcemile3 naber canım nasılsın derinim benümm
makbuşum ben merak ettim da bacım geç yatmışsın die gelecğin zaman konuşalım dedim ama gelişme yokmuş inş herşey yoluna girer canım kib öptüm seni

hoşgeldin canoomm ben bugün bütün gün evdeyim benden kurtuluşunuz yokkaydirigubbakcemile3ha ekmek almaya çıkabilirim az kalmış:)))gökçedoşşşşşşşşşşşşş yirim seni yir yirrrr.bide yaşadıgı yeri de diger yapmış garu.biliyonmu onu bende hep yapacam unutuyorum:)

sevalim nasılsın canım...iyileştin mi artık iyice?
ah ben dün iyiydim sadece karın agrılarım vardı ay bugün bi uyandım belim melim başım heryerim agriii.bide burnum dıhanmış gene bogazlarım yanıyo of off.orucada başladım dayanamadım napiyim 6 gün tutamadım zaten((

fındık kurdu geldim ben birtek pilavım kaldı aslında böyle uğraşmam oruc deilim ama kociş var işte ona yemek hazırladım artık çamaşırmıda astım geldimmmm

kızlar dün makbuşumada anlattım...dün içimi kıpır kıpır eden bişey oldu...belki size saçma gelebilir ama babacıgımı iyi tanıdıgım için bana çok anlamlı geldi...
iftar sofrasındayız,bebeklerden konusuyorduk,tuana içim maaşallah ne güzel uyuyo hep falan dedi babam...öyle öyle konuşurken,bizim sülaledeki erkeklerin yani babam tarafındakilerin hiç erkek çocugu olmadıgını söyledi babam:)babacım dedi bizim soyadını bakalım kim yürütecek dedi güldü:)abimin amca çocuklarının hiçbirinin erkek yok...öyle gülüştük falan buraya kadar normal...
sonra babam bana döndü dedi ki;babacım bakalım seninki ney olacak:))ana kalakaldım orada.neden şaşırdıgımı sorarsanız.benim babam asla gelipte bana çocuk konusunda tek kelime etmiş bir insan degil.ne soru sorar ne bişy...bizim amcalar falan öyledir hem utangaçlıktan yani bide bizi utandırmasınlar diye falan işte anlarsınız..hamile oldugumda bile sadece gelip gidip öperdi anlardım bildigini((bişy istiyon mu derdi hep...o öyle sorunca nedenini bilmiyorum ama içim çok acaip oldu yaaa...ne biliyim sanki bişy varda cinsiyetini merak eidyoz gibi ortam oldubende dedim ilkimi hep erkek hissediyom baba olursa...hayırlısı be kızım dedi ne farkeder...böyle işte kızlar dedim ya sizin için normal bi konu olabilir hatta saçma gelebilir ama babamın pat diye öyle demesi içimi güzelleştirdi...o an hissettim ki yine dede olmak istiyo((herzaman konustugumuz yada 1 kere olsun bhsi geçen bir konu olsa tamam...

fındık kurdu geldim ben birtek pilavım kaldı aslında böyle uğraşmam oruc deilim ama kociş var işte ona yemek hazırladım artık çamaşırmıda astım geldimmmm

ohh hamarat karuuuopuyorumnanaktan

kız dün pasifik demişti ya annelerinizin elini öpün dua alın diye:))gittim öptüm kızlar senden dua istiyor dedim...dedi ki;"Allah hepsine çifter çifter versin ikiz versin hepsine dedi"kaydirigubbakcemile3

derinoşum valla ben anneme demeyi untmuşum yanındaydım da ama neyse bi daha gördüğmde öper sölerim senin annendende allah razı olsun çifter demek hee kaydirigubbakcemile3 kız kartı alsam ii olurduda kociş pek gönüllü olmadı o yüzden kaldı canım
senin akşam yemeğinn varmı annenlere mi gitcen

ya ben ebroşumuda özledim daha haberde alamadık yaa acaba nasıl hastanede mi acaba neyse inş haber verir bugün

anladım gökçem:)))
kızz ben daha yapmadım bişy..anneme gidiyom hergün ama bugün misafirleri var.yengemin anneleri kızkardeşleri falan gelecek eşleriyle iftara.ben arada olmak istemedim gitmeyecem o yüzden.anneme dedim yardım etcem bişy varsa geleyim yok dedi yengenle hallederiz dinlen sen tamam dedim...zaten ben gitmek istesemde eşim izin vermez cano,herkes eşleriyle ben tekim.yani anlarsın.yengemin kızkardeşinin eşleri falan orda olcak ya hoşuna gitmez bizimkinin bişy olacagından degil tabi ama ters geliyo o yokken böyle işte benimki de naapıcan anacım:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…