Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

iyi değilim kızlar hemde hiç iyi değilim mafoldumben
babamla abim gelicek birazdan inceldiği yerden kopacak artık

ay makbuşum yaa hayır olsun sonu inşallah canım ya herşey senin iiçin ii olur inşallah canım
bebegem hoşgeldin canım rabbim gönlüne göre versin inş
sevalim saol cano çookkk sevdim topiği valla :)

kızlar inanın bende şuanda sinirden zor yazıyorum..makberim aradı şimdi yazamıyom diyo ellerim titriyo diyo(((((
kocası gene ortalıgı yıkmış geçirmiş,makberimi ittirmiş kızını pataklamış yukarı yollamış.makbuşum çok kötü, aglıyo(((
babasıyla abisi almaya geliyoruz eşyaları topla demişler((

canım sevalim dün eşiyle tartışmışlar cocuklardan kaynaklanan bi sorun olmuş eşide kızmış makbuşa küfür felan galiba gitmiş sonra geçmşi sayfalara bak okursun canım
makbuşum yaa canım ne diyimki rabbim sana herşeyin hayırlısını versin

ay inanmıyom ya tövbe tövbe bu aziz
mübarek günü inanın bende çok k ötü oldum
hakında hayırlısı olsun bacım makberim
her şey daha iyi olur inşalah

valla üzüldüm yaa allah ım bu mubarek günlerde bu adam nie böyle davranıyo yaa allah ıslah etsin inş ne diyim ayrı dururlarsa belki biraz kendine gelir makbuş hem kocasıda aklını başına alır

derinim anlatmış kızlar işte böyle durum abimle konuştum geliyomuş direk yukarı çıkıcaklar onlara göre şimdi tüm suçlu benim ((bilmiyorum ne yapıcam ama yüreğim kaldırmıyor artık

anam bu adam ne istiyo yav nedir bu yav kız evlen di dayak yemek içinmi
,yav mutlu lm ak için makber zaten fedakarlığını yapmış onun çocukarına bakmakla

yok kızlar öyle beli süreliğine ayrılıktan bahsetmiyorlar babam eşyalarını topla al delillerinide mahkemeye vericez diyor

makbuşum Allah hayırlısını versin bitanem artık üzülme nolursun...inşallah boşanmaya varmadan aklı başına gelir(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…