Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kızlar ben geldim
hemencik kaçtım kusura kalmayın

klava:kısss sorarım nasılsın diye sende kaçarsın delümmm nerdesin bakimmmmŞeniz

ya sorma gökçedoşum bende ebrarımı özledim(inşallah kötü bişey olmamıştır..birkaç gün öncesine kadar girip yazıyodu da.Allah korusun kötü şeyler geliyo aklıma:(((

hım anladım cano yaa sen de bugünlük idare et artık napcan hem doğru yani herkes eşli sen tek pek garip olur ayıp deilde sen çekinirsin daha çok rahat edemezsin boşver azıcık aşım kaygısız başım der rahat edersin evinde canım

canım hoşbulduk sişzden ne haber
özom hamaratsın bacım maşalah
derinim sen nasılsın canım bencede mantılklı düşünmüşsün zaten annen sana payını yolasr loçkam

derinim yaa geçen demiştim yazdı die ama daha yazmadı sizede yazmamış neyse inş herşey yolundadır en son kaynanası durumu kötüydü bi iyiy di bakalım inş hayırlı haberle gelir iyleşmiştir kaynanası

evet gökçem aynen öyle işte hoş olmuyor yabancı degiller ama ne bilimmm..zaten hergün oradayım bari misafir varken gitmiyim yni dimi:)
burdayım sevalim naapam işte.tek başcagzıma iftar etcem zor olcak ama napam artık

makbuş gel bakimm cano tel aç demişsin benim tel mi bozulmuş yoksam kız çalmiiiii

evet canım ondan şüphelendim zaten ama inşallah iyileşiyordur da gelir haber verir bize:Saruboceq:

derinim bencede doğru olan evinde kal senin eşin olsaydı beraber giderdiiz
gel bana diyicem bende kaynanamdayım sende gel misafir sever

hoşgeldin makbuşum nasılsın canım naber
derinim boşver sen evde güzelcene rahatça yemeğini ye bacım

derinim telefonun kapalı açarmısın buraya yazıcak durumda değilim ((sen anlatırsın kızlara

gökçecim pardon canım kız ağzımız alışmış ya
gökçecim beğendinmi topiçimizi canom
derinim kaçırmışım canım tan iyleşmedim
felaket kaşınıyo vajinam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…