Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

hg gökcem haklisin bacim hepsi bizim inss korkutugumuz gibi olmaz adi dogu iste insanin tüyleri kalkiyo ne yapayim kaderi kismetiymis senin icin cok sevindim valla inss güzel olcak bacim inss

selam kizlar herkes iyidir umarim, makbercim olaylar biraz daha yatisiyor sanki Insallah daha da iyi olur, is goruslene de cok sevindim mutlaka gitmelisin; Insalllah alirlar seni, hayirlisiysa tabii.
ben de iyiyim bilindik bir haftasonu iste.

hg gökcem haklisin bacim hepsi bizim inss korkutugumuz gibi olmaz adi dogu iste insanin tüyleri kalkiyo ne yapayim kaderi kismetiymis senin icin cok sevindim valla inss güzel olcak bacim inss

canim ya uzulme gonlunu ferah tut, zor ama guzel seyler dusun, nice insanlarimiz gidiyor, Allah'in izniyle gelir sapasaglam canim.

saol ağlamam benim üzülme canım rabbim büyük hepsi ona emanet canım benim bende bakalım işte çıktık yola yeniden tedavi ye başladık hayırlısı ile inş rabbim hepimize birer melek yollar inşseninde eşin gelmiş ii bari yalnız kalmıyıcan canım

hg günüm nasilsin canim inss iyisin tatlim evet hersey güzele gidiy inan bi nefes aldim makbusum konustuk diye yazmis okuyunca bunlarida yasayacakmisin makbusum iyi kötü inan bana babanin evinden orasi daha hayirli senin icin azicik cekecen bacim mutluluga erismek icin umuyorumki birdaha yasamayacaksin o kötü günleri bacim

hoşgeldin günüm naber canım bilindik birgün geçirdin desene bende hemuykusuz hem yorgunum gözlerimbulanık görüyo yaa

sagol günüm sagol gökcem evet haklisiniz kizlar simdi önemli olan kardesime teselli vermek ve onu korkutmamak biz soguk kanli olursak oda cesaretlenir gerci hep diyodu ben batida kalsam askerlik olmaz bu vatana bi emegim gecsin ordakilerde benim bi kardesim diyodu dilegi kabul olmus demekki hayirlisi ama annem yalniz bi kardesimle kaldi onlar adina üzülmüs mafoldumben iste böyle canlarim

anlıyorum canım siz dediğin gibi teselli edin rabbim sakar korur onları dua edin yeter duanız inşallah ağlamam inş tezkeresini alır gelir

kizlar ben müsadenizle kacayim bakalimda gelebilrsem gelirim yine hepinizide öpüyorum allahima emanet olun canlarim makbusum canim inss hersey dahada güzel olcak gökcem senin icinde ayni düsünüyorum canim ugraslarindan güzel bi haber alacan bizi teyze yapacan kiz inss en kisa zamanda haber bekliyoruz senden yagrin girerim bu gece gelemessem affedin beni öpüyorum byee

inss gökcem hayir duan icin sagol canim hepsinide rabbim korusun inss bi ana daha yanmasin yanmayalim canim ates düstügü yeri yakiyo biz yaniyoz allahim kimseye dert vermesin inss hadi ben kaciyorum bu defa sagol canim

neyse makbuş sende çıkmışsın inş sorun yoktur bende eşime yemek hazırlıyıcam yarın görüşürüz inş kib öpüyorum hepiniziii byyyyy

kızlar kusura bakmayın haber veremeden çıktım ( benimki geldi arkasından da abimle kardeşim geldi.yazamadım size (

kapanış yine benden bu gece fazla kalamadım zaten pekte ilerlememiş..
hepinize günaydınlar diliyorum kocaman öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…