Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

aminn canım inşallahh..
şimdilik çıkıyorum işlerim var onları yapıyım sonrada yemeği hallediyim
nedense ilk defa açlık hissediyorum

makbuşum konuştuk zaten iş konusunu gulüm bencede git konuş.açılırsın.bak bende kursa yazılcam şimdi.işede girersem ikisini yürütücem inşallah.artık dedigim gibi faal olmak istiyorum.çalışma günlerimi özledim böyle olmuyor.bilgisayarlı modelistlik kursuna yazılıcam kısmetse.

hayırlısı olsun derincim..karar verdim gidicem yarın görüşmeye tabi bi aksilik çıkmazsa..
ayrıca az önce kaynanamı aradım nasıl karşı geliyor bana duysanız şaşarsınız diğerini savunuyor
tabi bende altta kalmadım yeterse yeter ezildiğim.
neyse sinirlerimi bozmak istemiyorum bugün sigara çok vurdu kafama..gece bol bol konuşuruz nasipse

hay Allah bak sen kadına ...boşver kızım yaa takma hiçbirşeyi.inşallah bu iş olur da kafanı dinlersin.hayırlısı canım.

selam kızlar bugün hiç ummadığım bi haber aldım biraz sevindim daha çok şaşırdım eşimle Aaynı okulda çalışıyoruz çalıştığımız yer merkeze 15 km uzaklıkta bende merkeze tayin istemiştim hiç umudum yoktu çünkü puanım azdı ama kısmet işte oldu artık merkezde çalışıcam inşallah benim için hayırlısı bu olmuştur...hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

kızlar ben geldimm drdan sonuçlarımı aldım çok şükür herşey normal dedi dr bide histereskopi ile laparokopi ameliyatı yapıcak inş herşey normal çıkar adetim bitince arıyıcam gün verecekler bana gidicem bakalım hayırlısı
makbuşum git işe bakalım ii bi yerse çalış canım kafan dağılır inşş
derinim inş senin kursunda sana imkan sağlar canım
bersum senin yeni çalışma yerinde hayırlı olsun inş rahat edersin yeni okulunda kib
kızlar dizim başladı elveda rumeli gidip izliyim gelirim yine öptümmm

gökçecim ayyyy zor olacak bu isme alışmam başka bşey bulayım sana bari sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim inşallah herşey güzel olur senin için rahim filmi istemedi mi dr?

canım rahim filminden histereskopi ve laparaskopi daha önemli rahim filminde sadece su verip bakıyolar ama bunlarda hem bakıp hemde tedavisini uyguluyo canım ondan yani
sen bi isim bulursun datlum rannoş de yeter olmamı

kızlar ben geldim iki dakika.
koray annemden aldı beni.yolda annemlere gidelim dedi istemedim.
şimdi de wc den sesleniyo giyinde dolaşalım biraz diye:))büyük ihtimalle gideriz yolda karar verip.
gelemezsem merak etmeyin.fırsat bulmuşkene haber edeyim dedim canlar.
buarada gökçem canım çok sevindim senin adına.inşallah histeroskopi ve digerinde de hayırlı sonuçlar olur.
öptüm hepinizi.makbuşum iyisindir inş canım.hoşçakalın.

canım adına çok sevindim hayırlıymış kii dilediğin olmuşş..
canoo senin adınada çok sevindim sonuçların güzel çıkmış inşallah diğerlerinde de bişeycik olmaz..

sıra geldi benim yaptıklarımı anlatmaya...
saat 6 gibi aradım bunu ne zaman gelicen seninle bişey konuşucam diye birazdan çıkıcam dedi..
iftara kadar tek kelime etmedim.
yemekte biraz atıştık bağrıştık yine..
sonra o yatak odasına gitti bende arkasından gittim kapıyı kilitledim zorlada olsa konuştum bütün kinimi kustum içimdeki..tabiki daha tamamen halletmedik..gelince devam edicez.
sonrasında sulanmaya çalıştı izin vermedim.klava:
şimdide yukarı çıktı arabanın anahtarını o gün camdan atmıştım bağrınıyo diye kırılmış..
yedeğide yukarda var onu aramaya gitti..
ayrıca annesinin bugün telefonda söylediklerinide söyledim.
git konuş dedim.
veee en önemlisi de yarın iş görüşmesine gidicem abimle
dua edin inşallah olurda kafam dağılır biraz

canımm nasıl kaçırdım seni yaaa offf neyse barim telefonda konuştuk artıkın yarın konuşuruz öpüldün kocaman:gitme:

slm canlarim nasilsiniz az bi gireyim dedim bugün güzel haberler aldim hepinizdende inss iyi bi baslagic oluca hepimiz icin bersum sevindim canim senin adina,gökcem sanada hayirli olsun sonuclarin allahin izniyle inss devami gelcek bebisin olcak bacim daha fazla bekletmeyecek seni inaniyorum.derinim sende iyisin allah iyilik versin veeee can ciger birtanecigim makbusum iyi olduguna cok sevindim bacim güzelce etraflica konus p pisman bence ama ilk adimi senden bekliyo herseyi detayiyla konus ve birdaha olmamasi icin garanti sözünü al canim anlayip dinlemeden tadinizi kacirmasin,isinede sevindim hakkinda hayirlisi bacim dilerim hersey daha güzel olcak..... ben güzel haber vermeyi dilerdim moralim cok bozuk canim kardesimi doguya diyarbakira yolluyolar usta birligi belli olmus sok oldum hic beklemiyodum suan kütahyada oldugu icin sasirdim ama hepsi bizim evladimiz rabbim cümlesini korusun inss esim geldigi icin bugün yokum aranizda azicik sohbet edeyim dedim eeeee nerdesinizz

bitanemm sağol güzel temennilerin için..sende üzülme sakın diyarbakır da doğu ama diğer yerleri kadar kötü değil emin ol..ayrıca Allaha sığın kader bu alnına şehitlik yazıldıysa bi insanın ister doğuda ister batıda herşey olur..sen ve kardeşçiğin içinizi rahat tutun tamam mıı üzülmek yok exim benimmŞeniz

slm kızlar ben geldim derinim saol canım inş başka bişeyler çıkmaz canım sanada ii gezmeler canım
makbuşum saol datlum sizde inş bian evel sorununuzu çözersiniz yarında işin hayırlı ise olur inş nasılsın
ağlamam saol canım benim inş rabbim bebeğimi gönderir hayırlısı ile inş
sende üzülme rabbim hepsini korusun beklesin inş hepsi bizim kardeşimiz sayılır

sagol canim öyle tabiki rizki varsa ne süphe ama o üzülmüs anneme hic beklemiyodum nutkum tutuldu dogu deyince demis kiyamam ben ona kücügüm o benim hala o eski yavru benim icin böyle iste bacim bi sesini duysam biraz konusurum ama aramadi beni annem haber vermek istemis ararsa onu sogut biraz üzülmüs dedi sasirmis aklima geldikce hali bilmiyorum tatlim yaaa birde havaci allahim yar ve yardimcilari olsun hepisininde hepsi bizim evladimiz biliyorumki eee sende ne var geldimi eniste bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…