canım adına çok sevindim hayırlıymış kii dilediğin olmuşş..selam kızlar bugün hiç ummadığım bi haber aldım biraz sevindim daha çok şaşırdım eşimle Aaynı okulda çalışıyoruz çalıştığımız yer merkeze 15 km uzaklıkta bende merkeze tayin istemiştim hiç umudum yoktu çünkü puanım azdı ama kısmet işte oldu artık merkezde çalışıcam inşallah benim için hayırlısı bu olmuştur...hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
canoo senin adınada çok sevindim sonuçların güzel çıkmış inşallah diğerlerinde de bişeycik olmaz..kızlar ben geldimm drdan sonuçlarımı aldım çok şükür herşey normal dedi dr bide histereskopi ile laparokopi ameliyatı yapıcak inş herşey normal çıkar adetim bitince arıyıcam gün verecekler bana gidicem bakalım hayırlısı
makbuşum git işe bakalım ii bi yerse çalış canım kafan dağılır inşş
derinim inş senin kursunda sana imkan sağlar canım
bersum senin yeni çalışma yerinde hayırlı olsun inş rahat edersin yeni okulunda kib
kızlar dizim başladı elveda rumeli gidip izliyim gelirim yine öptümmm
canımm nasıl kaçırdım seni yaaa offf neyse barim telefonda konuştuk artıkın yarın konuşuruz öpüldün kocaman:gitme:kızlar ben geldim iki dakika.
koray annemden aldı beni.yolda annemlere gidelim dedi istemedim.
şimdi de wc den sesleniyo giyinde dolaşalım biraz diye:))büyük ihtimalle gideriz yolda karar verip.
gelemezsem merak etmeyin.fırsat bulmuşkene haber edeyim dedim canlar.
buarada gökçem canım çok sevindim senin adına.inşallah histeroskopi ve digerinde de hayırlı sonuçlar olur.
öptüm hepinizi.makbuşum iyisindir inş canım.hoşçakalın.
bitanemm sağol güzel temennilerin için..sende üzülme sakın diyarbakır da doğu ama diğer yerleri kadar kötü değil emin ol..ayrıca Allaha sığın kader bu alnına şehitlik yazıldıysa bi insanın ister doğuda ister batıda herşey olur..sen ve kardeşçiğin içinizi rahat tutun tamam mıı üzülmek yok exim benimmŞenizslm canlarim nasilsiniz az bi gireyim dedim bugün güzel haberler aldim hepinizdende inss iyi bi baslagic oluca hepimiz icin bersum sevindim canim senin adina,gökcem sanada hayirli olsun sonuclarin allahin izniyle inss devami gelcek bebisin olcak bacim daha fazla bekletmeyecek seni inaniyorum.derinim sende iyisin allah iyilik versin veeee can ciger birtanecigim makbusum iyi olduguna cok sevindim bacim güzelce etraflica konus p pisman bence ama ilk adimi senden bekliyo herseyi detayiyla konus ve birdaha olmamasi icin garanti sözünü al canim anlayip dinlemeden tadinizi kacirmasin,isinede sevindim hakkinda hayirlisi bacim dilerim hersey daha güzel olcak..... ben güzel haber vermeyi dilerdim moralim cok bozuk canim kardesimi doguya diyarbakira yolluyolar usta birligi belli olmus sok oldum hic beklemiyodum suan kütahyada oldugu icin sasirdim ama hepsi bizim evladimiz rabbim cümlesini korusun inss esim geldigi icin bugün yokum aranizda azicik sohbet edeyim dedim eeeee nerdesinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?