canım benim bence çok iyi kararlar almışsınız.keşke benim eşimde bu konuda beni dinlese de korunsamçok istiyoruz ama eşimin askerligi var bende çok istedigim halde yinede kalıveririm diye korkmuyo degilim hayırlısı artık.senin içinde herşeyin haırlısı olsun inşallah tüm istediklerin olur canım.derincim hala konunun anlatıldığı makbuşun kendi yazılarını bulamadım geri sarıp duruyorum. sınavım için dileklerine teşekkür ederim güzelim . saolasın...makbuş için kafam karıştı...iş bu durumdayken bebek istiyor hala..ve hala yazısıda canımla beraber diyebiliyor. . . evlilik bitirmek sevdiği insanı terketmek çok zor. bende benzer şeyler yaşadım makbuş gibi kaynana sıkıntısnı ben de çektim. onlar yüzünden eşimle ne kavgalar ettim. ama artık dindirdik....eşimde benim neler yaşadığımı anladı ve kaynanamda eve geldi konuştuk . şimdi sıkıntımız yok . ama eşime tembih ettim . bir daha benzeri bir sebeple beni üzersen yada üzmelerine engel olmaz isen herşeyi siler çeker giderim gözümden de damla yaş akmaz dedim. tamam dedi seni bir daha kimsenin üzmesine izin vermicem ben de dahil dedi.
şimdilikdeğmesin maşşalah....
benden haberler şu şekilde arkadaşlar ;
portakal haline gelen yumurtam şu anda 26mm oldu. en son perşembe günü ölçtürdüm. bakalım bu hafta tekrar gidicem son durum ne olucak bilmiyorum. canım ben de maydonoz suyu içmeye başladım. kisti iltihabı söker atar dediler. bebek varsa onu bile düşürür dediler. o kadar etkili yani . ultrasonda bebek yok portakal hala duruyor olunca ben de içmeye başladım. 3.gün belimde kasıklarımda dehşet bir ağrı..ara ara da kramplar şeklinde giriyor ve o beyaz malum akıntı tüm hızıyla devam ediyor. heralde bu sefer çatladı diye düşünüyorum ama hala regl olmadım...inş olurum da şu koca dev yumurtadan kurtulurum ve salıklı ve normal gelişiminde olacak ideal yumurtam olur. şu anda eşimle de konuştuk zaten ..biz bu bebek meselesini ertelemey karar verdik. yeni evlendiğimiz için bir takım borçlarımız vardı. şimdi çok çok az kaldı . bu borçlar arasında eşimde 3 kere işten ayrıldı. şimdi çok iyi bir yerde maşşalh o nedenle kendimizi toparlamayı bu arada da yapamadığımız tatilimizi seneye baş başa yapmayı düşündük ve bu arada da bebeğimiz için ortamı hazırlayıp önce onun doğmunda hazır olmak üzere düt düt alıp borcsuz bir şekilde onun dünyaya gelmesi için gerekli şartları sağlamaya karar verdik...şimdi ilk plan sağlıklı yumurtlamamı sağlayacak şekilde tedavimi görmek . o nedenle bebiş ertelenmiş durumda:)
son durum bu ...yine aranızda olucam yine takibimdesiniz. ama erteledik şimdilik plan bu ..ikinci bir emir gelene kadar :)
sen napıyosun varmı bı gelısme kac gundur gıremıyorum cuma gunu evın tum halılarını yıkadım oluyodum az kalsın
sakın halıları yıkamaya vermeyın ben vermıstım bı su tutmuslar getırmısler valla yenıden yıkadım onlarında agzına s...... valla ramazan felan gıttı anlıcan
çok kötü ya...ben de o tartışma anlarında tek dayanağım babam oluyor onu arayıp çağırsam da gelse beni alıp götürse diyorum..ama sonra düşünüyorum da ben neden terk edicem ki evimi o gitsin bişey olursa diyorum . ne olursa olsun bir evde en çok kadının hakkı vardır. erkek sokakta yatar ama kadın asla dışarı atılmaz . aile yanına da her zaman sığılmaz.
allah hepimizin evliliğini mutlulukla daim etsin...makbuşun da inşallah düzelir inşalah sağlıklı kararlar alırlar. ben çok yeni olduğum için baştan takip edemedim. kızı mı var makberin..? arada çocukları varken neden böyle şeyler yaşatıyorlar birbirlerine? ama anlamadığım eşiyle 1 yıl 4 aydır falan evli galiba ama kızı ???yaşı????eşinin mi 2. evliliği falan yoksa anlamadım ki????
sıkıntı kız mı ? neden böyle gergin şeyler yaşıyorlar??? eşinin ailesiyle mi yaşıyorlardı ?üzüldüm walla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?