Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

çookk saolun kızlar arada uğrarım yine allah isteyen herkeze versin inşallah......internetim kesilip duruyo kusura bakmayın.....sonra görüşürüz tekrar....öpüyorum hepinizi canlarım.....

mrb kızlar naber bakalım
aaaa hamişşşşşşşş varrrrrrrrrrrr yetttiimmmm gayriiii ohhh ohhh yandann kaydirigubbakcemile2
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:CüvCüv: :CüvCüv:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:teytey: :teytey: :teytey:

betiycim tebrik ederim allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inş canım hayırlı olsun gözün aydın topiğimizi cici anne kurucusuuuu a.s.

yafff herkesler nereye kaçıyo yaaa off
makbuş iş görüşmen noldu canım??????
sevalim sen nasılsın o gögüslerdeki süt prolaktin hormonundan kaynaklanıyo canı m dr git ilaç veriyo onu kullan hamile kalmana engel olur

sevalim saol bende iyyim nolsun işte vei temizledim biraz mutfak batmıştı makineye verdim heryeri sonrada geldim tozlarım duruyo onuda yapsam rahat edecem de neyse
canım sen sıkma gögüslerini daha fazla gelir dediğimiz gibi bendede prolaktin vardı ama süt gelmiyodu tüylenme az yapmıştı bide azcık şişkinlik oluyodu gögsümde dr gittin ilaç verdi bide ben aktardan hayıt otu tohumu kullandım düştü yani sende git ama adet olunca ikinci günde gidicen canım

ranacım bende moralm bozuldu canı ne kadar tedavi gördü sen canım
nasıl düştğ şimdi adet olmayımı bekliyecem
canım o otun ismi ne ço ağıruyo

evet çok tehlikeliymş
canı mesala normale olunca gebe kaslıyosu sonrada düşnce düşük yapıyosın
çıkıca geb kalmıyomuşsun kabus bu ya

canım ben yüksekliğine bağlı iki ay kullanmıştım dostinex die bi ilaç haftada bi defa verdi 8 tane var içinde iki ayda bitiyo ben ek olarak hayıt otu kullandım bir kaşık birbardak sıcak suyun içine koyup demliyon demlendiğinde süzüp içiyon sabah aç karnına canım benim 58 çıkmıştı ve bu otla birlikte bi ayda düştü evet daet olunca gidicen canım hormonlar o zaman net olarak beli oluyo canım üzme kendini ilaçla geçen bişey bu neyse ben çıkıcam daha sonra konuşuruz gene öptm

Derinim ne haber tatlim insallah daha da iyisindir...cok opuyorum seni...
Bettycigim tebrik ederim canim Allah saglikli gebelikler ve saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah..topici sen kurmustun..e artik sen hamis olduguna gorebahtimiz dondu sira buradaki herkeste demektir hadi insallah..

oyy canım hoşgelmişsin...valla dünki karışımın malzemelerini hazır ettim ama dün yapamadım annemdeyim hergün,eşim iftara gelemiyo artık bende annemde yiyorum.dedim şimdi içmiyim terlicem vs.evde yaparım rahat rahat.evede gittik eşim demez mi annemlere gidelimklava:öyle kaldı dün işte canım.bu gece yapıcam kısmetse karışımı canım.yanlız acı biberi bi tek anlayamadım canım onu koymayacaktım.nasıl acı biber?

pasifigim şimdi kaçıyom ben canım.kardeşim rahatsız ona bkamaya geldim biraz yanına gideyim cnm.öptüm seni.

selam hanımlar merakta bırakmışım sizi kusura bakmayın emi..
görüşmeden sonra pazara markete gittim ancak geldim
adam daha önce başkasına söz vermiş 1 hafta deneme süresi varmış
olmazsa arıcakmış
anlıcanız bana yaş gibi geldi ama hayırlısı artık..neyse ben kaçıyorum şimdilik
gece benimkinin horultusu yüzünden uyuyamadım
acık yatıyım öpüyorum sizi kocaman

selam arkadaşlar kusura bakmayın haber veremedim inanın artık kendime ayırcak fırsatım kalmadı çok yorgunum .ilk defa şu saate kadar uyumuşum .bugece hastanede ben nöbetciyim .durumlar aynı hala kritik yani .bugün 11 gündür çıkamadı yoğunbakımdan ama hala direniyo çok şükür.hepinizi çok özledim yaa .varmı değişiklik?inşallah hepinizin hayatında herşey yolundadır..

canım arkadaşım gözün aydın inşallah herşey yolunda giderde sende bebişine kavuşursun .korku varmı cano?ya korkulcak bişeyde yok gerçi herşey sağlık için .senide çok özledim gelde azcık muhabbet edelim..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…