Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

makbuşum sende galiba bazı sorunlar yaşamışsın geçmişi çok okuyamadım inşallah herşey yoluna girer çok üzüldüm negüzeldi yaa nazar değdirdin kendi kendine cano .neyse geçer yaa sıkılma yeterki sağlık olsun.senide çok özledim bacım öpüyorum seni..

ebrarım cok gecmıs olsun cnm allah sıfa versın bıran önce insallah
bettycıgım senıde cok tebrık ederım allah analı babalı büyütsün
hayırlısıyla saglıcakla kucagına almaya nasıpetsın cnm benım

Slm kızlaropuyorumnanaktan

Betty hamileymişsin çok sevindim:dance: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
Darısı diğer kızların başına:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

derinim kuzu güzel kararlar almışsın çok sevindim senin adına .inşallah hayırlısı olur istediklerini gerçekleştirebilirsin .senide özledim kuzu öptüm seni..

richim çok saol canım allah razı olsun .sen nasılsın taşındınmı ?inşallah herşey yolundadır canım.özledim seni yaa Şeniz

kızlar nerdesiniz yaa bi fırsat buldum şimdide siz yoksunuz özledim hepinizi .valla geçmişi okumaya çalışıyorum ama biticek gibi değil yine düşmüş çeneler klava:
derinim buarada sende baya hasta olmuşsun çok geçmiş olsun kuzu .rabbim iyilik versin..
kızlar hepinizi çok seviyorum ve hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum .

pasifik sende gelmişsin canım senide özledim nerelerdeydin bakıyım ?neyse güzel dileklerin için çok saol.öptüm senide..

sevalcim sen nasılsın?ya kafaya takma prolaktin sorununu ilaçla yoluna giriyor .rabbim dermansız dert vermesin .öptüm canım..

huu huu ben geldim yaw kaç saattir uyumak için kıvranıyordum ama yok uyuyamadım valla..
ebroşum inşallah iyileşicek canım dualarım hep sizinle Rabbim şifa versin

slm ben geldim
ebroşum hoşgeldin datlum saol ebn iyyim özledim seni aa muhabbet edemedik hiç kaynanan da inş daha ii olur canım nelr yapyon bakimm
makbuşum iş olmamış ama sağlık olsun inş herşey senin için daha ii olur

sağol canomm hoşgeldin valla ruh gibiyim yatsam aralıksız uyucam ama uyuyamıyorum yaa
sen nasılsın canım

kızlar hoşbuldum hele şükür gelebildiniz .özlemiştim sizi .
gökcem.makbuşum nasılsınız bakalım?

valla canım uzun zamandır ilk defa evdeyim birazdan yemek ypıcam canım istemiyo ama mecbur işte .bende değişiklik yok hastane ev arasında gidip geliyorum .sen nasılsın cano?varmı değişiklik

bende okuduğun gibi canım işte dün tekrar konuştuk anlaştık falan
bildiğin senaryolar işte..
uykusuzum sadece bende balık ayıklıcam gelince o pişiricek üşeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…