Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

sevindim canım düzelmesine inşallah daha iyi olur .bende kaçıyorum izninle canım .yemek işimi hallediyim .hadi görüşmek üzere çok öptüm seni..

bety hamileymiş öğrendim çok sevindim yaaaaaaaaaaa:teytey::teytey:
evet canımm bettymiz hamişş bizde çok sevindikk
sevindim canım düzelmesine inşallah daha iyi olur .bende kaçıyorum izninle canım .yemek işimi hallediyim .hadi görüşmek üzere çok öptüm seni..
amin canım sağol..tamam kendine iyi bak görüşürüzŞeniz

ebrarım hoşgeldi canım seni görünce daha iyi olduk nasılsın canım
kaynana ac il şifalar diliyoru allaha emanet olopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba yeni üye oldum. ben biraz umutsuz vakayım şuan da ama umarım benimde bebişim olur ve burda mutlulukla sizinle paylaşırım:))

saol canım eşim pek çocuk istemiyor şuan da ama ben çok istiyorum ve eşimi bir türlü kandıramıyorum:)) benim müjdeli bir haber vermem bu durumda biraz zor ama hamişlerin haberleri beni çok mutlu ediyor onların heyecanını paylaşmak çok güzel bir duygu..

ayy ebrarım kaçırdım seni canım.Allah acil şifalar versin.gayret canım arkadasım.senin bu yaptıkların takdire deger.herkes bu kadar ilgilenmez.Allah razı olsun senden canım benim ne mutlu o kaynanaya valla.inşallah iyileşir hemencik sizi de üzmez((iyi bak kendine canım.bu arada geçmiş olsun dileklerin için sagol cano..öptüm seni.Şeniz

tuanacım hoşgeldin aramıza canım..hemen gecikmeden sorayımkaydirigubbakcemile3istanbulda nerdesin canım sakıncası yoksa?semt yani.

:))) bir yandan yemeklerle uğraşıyorum o yüzden geç kaldım kusura bakma. peki senin durumun ne ysni hamilemisin yoksa hamile adayı mı veya benim gibi umutsuz:)))

olsun canım kolay gelsin:)))
canım bak kendine umutsuz deyip durma ama lütfenher zaman bi umut vardır canım.
ben daha hamile degilim tatlım.polikistikover var bende.adetler düzensiz hep iki ayda adet oluyorum..bi düşügüm oldu 3 yıl önce.
tatlım şimdi çıkmalıyım sofrayı kuracagım gelirim yine.öptüm seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…