hmm makbusum öyle oldu valla ama özlem bitermi bacim biri bitse öteki baslarr.......
tamam günüm sagol anlattigin icin takmayin kizlar kiskananlar catmasin valla bu topik bulunmaz biz iyyiz böyle bacularim
bu mu makbercim, Insallah bir surpriz olur biliyorsun ben o surprizi 20 ay kadar sonra bekliyorum sırnaşık şey ama sen hakli ol arkadasim, tesekkur ederim canim.
kizlar bende kaciyorum kendinize iyi bakin öpüyorum hepinizide inss yagrin girerim gerci temizlik yapacaz ama zaman bulursam olmuyo böyle valla özlüyom sizi hayirli geceler byee
aglama derin gule gule canim.
yok makbercim bu sefer alti ve sekiz ay arasi bekliorum ben sakasina yirmi diom. simdi benim vucut da beni kafa gb cinstir biraz gorduki basarabiliyor yine dener:))
ıkız cocuklarım oluyor bırının adı bulut bırının adı ruzgar oluyor. ıkısını de emzırırken gördum. ay cok guzellerdı.. gögüslerımden süt fışkırıyordu resmen.
kizlar bende kaciyorum kendinize iyi bakin öpüyorum hepinizide inss yagrin girerim gerci temizlik yapacaz ama zaman bulursam olmuyo böyle valla özlüyom sizi hayirli geceler byee
iyi canım şükür sorun yok görümcemlede konuştuk bugün büyük olanıyla kadın tamamen bana hak veriyor..onada kızmış zaten bi ton demişki doğrudur onlar senin çocukların canların ama unutma esranın hiç bişeyi değiller..ne derse haklıdır demiş
evet kızlar benım kocıs panık atak adam uykuya hasret kaldı yaa bu arada makbusum evdekı olayların duzelmesıne sevındım alınma ama benımde uvey annem var babamla evlendıgınde ben 6 kardesım 4 yasındaysı senı cok ıyı anlıyom makbusum
yagmur ruyan cok guzel, hayra ciksin.
caspercim oole mi gecmis olsun, arkadasimda da vardi zamanla azaliyor uzulme.
makbuscum cok sevindim, daha da iyi olucak Insallah.