Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

senağlamahu huuuuuuuuu ıyı geceler kızlar nasılsınız buraları sel aldı ya oyle bıseykı benım oturdugum taraf b evler karsı cad yenı bosna gecıyo felaket buralar

yaa sorma haberlerde izledim agladim, ne halde istanbul zavalli insanlar, olenler evsin kalanlar, Allah hepsinin yardimcilari olsun Insallah. bizde derdimiz var saniyoruz insan o gorunteleri gorunce anliyor hayatinin kiymetini. dikkat edin casper cumartesi yine agir geliyormus duymussundur ya cumadan kapanin eve cikmayin ekmek almaya bile.

amin makbusum cok üzüldük gercekten allah birdaha yasatmasin rabbim su mübarek ayda nice canlar gitti :Saruboceq:

casperim evet yaaa.bizde eşimle annemden gelirken zemin kat bi evin canımdan içerden yani kovalarla su atıyolardı dışarıya.çok sel götürdü hertarafı Allah yardımcıları olsun(((

sormayın kızlar ınları bı gorsenız halımıze sukurler olsun nasılsınız buarada agrıncıgım aramızaa hosgeldın

günüm basin neden agriyo canim ben hala cekiyom valla bi hafta olacak hep ayni agri bi geciyo bi geri geliyo dün iyiydim bugün yine basladi dr gitmedim valla canim istemiyo dr gitmeyi :bbo:

hb derinim canim nasilsiniz bakim valla meraklandim kim bize kafa tutuyo ögrenemedimkiii neyse anlasilan bizden bahsetmisler kacirdim yaaffff

anacim gecmisten oku simdi konu acilirsa sinirleniyoz, gerci ben guluom ama olsun, hazir unuttuk kapansin konu sen okuyuver biraz, dur bakiim sayfa nolarini vermisti sevgili arkadas yok hatirlayamadim :smiley-cool:

evet
havaalanıyolu felan her taraf kafalı havaalını benım ev 10 dk aradı aracla

aglamacım evet günümmün dedigi gibi anlatmayalım şimdi uzarsa konu topicimiz için riskli..geldi geçti cano geçmişe göz at sen iyisimi.

ama cok kizdim istanbuldakilere arkalarinda cesetler varken sudan esya yagmaladilar porselenler tvlar alanlar insanlar da vicdan kalmamis, soktayim hala o goruntuler nedeniyle!!!!

derın kız sen aksam nerdeydın hesap ver bakımm delüüüü bana yoksa.... hııııııııııı

günüm valla merak ettim ama okumayim bosver caninizi siktigina göre bi ara belki bakarim ne isterler allahim kötülerin eli kolu bizlere burdada yetiyo anam :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…