ama cok kizdim istanbuldakilere arkalarinda cesetler varken sudan esya yagmaladilar porselenler tvlar alanlar insanlar da vicdan kalmamis, soktayim hala o goruntuler nedeniyle!!!!
ayy evet canım yaaa.abimin işyerinin orada hep tırlar yıkılmış abim kameraya çekmiş gösterdi çok yazık ya içlerindeki mallar yollardaama cok kizdim istanbuldakilere arkalarinda cesetler varken sudan esya yagmaladilar porselenler tvlar alanlar insanlar da vicdan kalmamis, soktayim hala o goruntuler nedeniyle!!!!
derın kız sen aksam nerdeydın hesap ver bakımm delüüüü bana yoksa.... hııııııııııı
merhaba arkadaslar nasılınız
günüm valla merak ettim ama okumayim bosver caninizi siktigina göre bi ara belki bakarim ne isterler allahim kötülerin eli kolu bizlere burdada yetiyo anam :mymeka:
hoşbulduk canım. oy baktım kaynatıyonuz bende atladım hemen
kızlar ben kacıyom ıyıgceler hepınıze
oo günüm harika bi haber buu bak dediğim çıkıcak inşallah sakın kendini dinleme ve adet gününe kadar bekle inşallah sürpriz olucak sanada:Saruboceq:
bu mu makbercim, Insallah bir surpriz olur biliyorsun ben o surprizi 20 ay kadar sonra bekliyorum sırnaşık şey ama sen hakli ol arkadasim, tesekkur ederim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?