Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ama cok kizdim istanbuldakilere arkalarinda cesetler varken sudan esya yagmaladilar porselenler tvlar alanlar insanlar da vicdan kalmamis, soktayim hala o goruntuler nedeniyle!!!!
ayy evet canım yaaa.abimin işyerinin orada hep tırlar yıkılmış abim kameraya çekmiş gösterdi çok yazık ya içlerindeki mallar yollarda((
derın kız sen aksam nerdeydın hesap ver bakımm delüüüü bana yoksa.... hııııııııııı

akşam anamdaydım kızzz...dün akşam mı...unuttum lo nerdeydim ben:)))

tamam kizlar sormuyorum kizmayin amaaaa neyse olsun bakalim hg yagmurcuk nasilsin bakalim makbusss ex askiiimmm niye yazmiyon sen bakiiiimmm özlemedinizmi beni :çok üzgünüm: valla ben catliyom butün gün sizden ayri geciyo diyeeee

de derınsucum farketmez ıkı ısmım var da eşim yagmur dıyo bu geldıgındede nıkını degıstır bunu yap dedı yaptım:)

ohh ohh topicimiz kalabalık yine kızlarr maaşallahhhhh bu arada ben böyle seviniyom ama benim kociş çagırır dururkaydirigubbakcemile3 heran gidebilirim canlar.

günüm valla merak ettim ama okumayim bosver caninizi siktigina göre bi ara belki bakarim ne isterler allahim kötülerin eli kolu bizlere burdada yetiyo anam :mymeka:

yok yok o kadar degil biri bir laf etti biz cevap verdik biri cevaplari kopyalayip baska basliga yapistirdi bizde cevap yapistirdik sonra ben o birini sikayet ettim turkbayragi
sonra yonetim dagilin ulen dedi once sonra vazgectik biriki densiz yuzunden konu kapatmaya dedi, hic ustume alinmiyorum ben goreve cagirdim cunku opuyorumnanaktan neyse sonra basliklar kapanmadi, sagolsun modutorler anlayis gosterdi olanlara, konu kapanmis oldu. ay karisik anlattim galiba bosver sen seni uzen olursa bana haber ver yeter gorev basindayim :smiley-cool:

oo günüm harika bi haber buu bak dediğim çıkıcak inşallah sakın kendini dinleme ve adet gününe kadar bekle inşallah sürpriz olucak sanada:Saruboceq:

bu mu makbercim, Insallah bir surpriz olur biliyorsun ben o surprizi 20 ay kadar sonra bekliyorum sırnaşık şey ama sen hakli ol arkadasim, tesekkur ederim canim.

aaa casperin eşinin paniki tutmuş inşallah önemli birşey degildir yaa.panik atagı mı var acaba esprimi yaptı ki anlamadım((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…