Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

evet bende öyle düşünüyorum. eğer hamilelik de yoksa kontrol olmuş olurum değil mi? allah hayırlısını versin hayırlıysa olur daha beklemem lazımsa da olmaz allah herşeyi yoluna getirir inanıyorum.. bunları hep kendi kendime tekrarlıyorum

iyiyim makbercim bi süredir ugrayamadım evde boya işleri vardı bide yerleri döşeme yaptırıyoruz onlarla ugraşıyodum temizlik işleri anlıcagın eeee sizler ne yapıyonuz bi ara girdim beytin hamile oldugunu ögrendim Allah analı babalı büyütsün kucagına almayı nasip etsin

bildigin gibi rayyanım ya ne olsun.
yorulmuşsundur şimdi sen.dinlenebildin mi bari.
bizde böyle sahura kadar takılıyoruz işte.

off valla makbuş ,tuanaya derken ben şüphelencem kist mi oldu diye yaaa((
karın agrım olmazdı benim pek.kasıklarım agrır ama karnım da fena.üşüttügüm için de olabilir..bide sık idrara çıkıyorum.idrar yollarımda sorun da olabilir.bi rahat ilaç kullanamıyorum ki heran hamilelik şüphesi oldugu için.

pasifigim hoşgeldin canım.sen şimdi geçmişi okuyorsundur bırak sinirlenme biliyom şimdi ben seni sinir olcan yine canım:)))bırak dagınık kalsın...:))

canım şimdi yine derinden dicem kızıcaksın (ama biz burda ne desek boş doktora görünmen gerekiyor

bu arada kızlar geçende sizlere sölemişştim hamile oldugumu ögrenmiştim sonra degrlerim düşmüştü düşük yaptım demiştim.ben keseyi görmüştüm eve gelmiştim bana progestan hapını vermişti dr ama o ara kanamayla parçalar düşmüştü benden 2 sonra kan verdigimde degerim 50 ye düşmüştü dr hapı bırakmamı adetimi görmemi sölemişti 1 hafta sonra kanda degerlerim sıfırladımı diye bakıcaktım daha gitmedim ama adetim bitti ve karnımdaki şişlik halen var bide biraz zorlayınca kendimi karnım agrıyo acaba nedendirki düşük yapıp yapmadıgımı bilmiyorum henüz

canım neden ihmal ettinkii düşükten sonra muayene olman lazım ki parça falan kalmışmı bakıyorlar

derinim nasil oldun kiz..neler olmus kiz..))sen iyilesmis olsan bile olaylar nedeni ile yine basin agrimistir senin:)))

aa rayyancım ihmal etme ciddenn..ben düşügümde hergün kan testi yaptırdım iyice gittigine dair.parça geldiyse düşmüştür canım yaa.üzmek istemem ama((kan degerleri de düştüyse yani.sen yine kan testi yaptır en düşüge gelmişse iyice düşmüştür canım.

benden parçalar düşünce sanırım düşük oldu dedim acaba parçalar başka sebepden dolayıda gelebilirmiki bileniniz varmı2 gün sonra kanda baktırcam ama yinede merak ediyodum acaba hamilelik sonlanmadımı bide bana dr bi bakalım başka nedenden dolayımı kanamam var deyince hepten kafam karıştı

derinim nasil oldun kiz..neler olmus kiz..))sen iyilesmis olsan bile olaylar nedeni ile yine basin agrimistir senin:)))

canım hoşgeldin:)karın agrım dışında iyiyim yaa.valla sorma canım yaaa...yok yere topicimiz gidiyodu elden...valla başım da agrıdı cidden okuyunca ama ilaç içtim geçti iyiyim şimdi.
sen nasılsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…