Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

bana dr 1 hafta sonra kanda bakalım sıfırlamışmı dedi ondan bekliyorum şuanki sorunum karnımın hafif hafif agrıması

derincim merak etme canım üzülmem giden gitmiş zaten gitmişsede sadece merak ettim ama dediginiz gibi ihmal etmiyim bide sr 1 hafta dedigi için bekliyorum yakın zamanda gitsem iyi olucak

tamam rayyanım üzme canını gülüm...keşke dedigin gibi o parçalar başka şeyden olsa...Allah büyük yinede testi bi yaptır bakalım.iyi sahurlar canım.

ama ben daha bekleyecem kızlar.bi test daha yapam..bi mucize olup ta hamile falansam eger artık kontrole giderimkaydirigubbakcemile3

inşallah canım allah gönlüne göre versin. ama yinede ben git derim valla benim aklıma düştümü rahat edemiyorum sabırlısın maaşallah.

bende kaçıyorum artık masamı hazırlıyımda kaldırıyım kocişi öpüyorum sizi hayırlı sahurlar

inşallah canım allah gönlüne göre versin. ama yinede ben git derim valla benim aklıma düştümü rahat edemiyorum sabırlısın maaşallah.

aslında bende rahat edemem ama iyice saldım kendimi doktor konusunda.eskiden kontrol vs aksatmazdım..ne olsa hemen giderdim...taksime kadar üşenmeden gidiyordum ovulasyon takibi için..ama şimdi diyorum ya boşverdim ondan kaynaklanıyor.

ayy kızlar gittim şimdi karnımı şalımla sardım iki kat sıcak dursun diye iyi geliyo valla..eskiden boşa yapmıyolarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…