Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

pasifigimm tuanacım rayyanımm bende kaçıyom kızlar kusura bakmayın emi...hazırlıyım artık geç olmadan.iyi sahurlar kızlar.opuyorumnanaktan

sen yinede boşverme canım valla bende ayağım alıştı k.çekmeceden soğanlıya gidiyorum. lazım olmasından değil kızz feda olsun sana vasıta problemi olmasa sırnaşık şey

tuana arkadaşım mrb lekelnmen oldugunu yazmışsın ihmal etme gerçekten benimde adet günümde leke şeklinde geldi ilk gün biraz sonra durud bende adet oluyorum dedim ama 6 gün damla olarak leke gelince merak ettim test yaptım sislik çizgiyi gördüm ertesi gün kanda baktırdım hamile cıktım ama ogünde kanama başladı peşinden düşük oldu bilseydi önlemini alırdım bence kanda baktırda erkenden nlemini alırsın eger bebek varsa anladınmı canım

saol rayyancım yarına kadar hastalanmazsam doktora gidicem. benim daha yeni oldu 8 saat falan önce tahminime göre çok az sürdü ve şuanda da bişey yok. çünkü sürekli wc ye gidiyorum idrar yolarımda ki sorundan dolayı

rayyancim ituanacim merhaba sizlerede kusura bakmayin bugun yogun bir gun oldu onu tartistik biraz msnde nasilsin

kızlar selam asılsınız hepiniz iyisinizdir
kaldığımız yerden devam ediyoz
ben emar çektirdim salı günü akşam 6 çektim
çok korkunçtu sesler geliyodu nerdeyse bayılacaktım
hepiniz öpüyomopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sevalcim cok gecmis olsun tatlim benim..dunku hengameden seni sormayi unuttum canim..ama okudum tatlim..dr 'un ilk etapta dedigine hemen inanma canim benim birsey cikmayacak Allah'in izniyle canim benim..cok gecmis olsun..

Sevalcim cok gecmis olsun tatlim benim..dunku hengameden seni sormayi unuttum canim..ama okudum tatlim..dr 'un ilk etapta dedigine hemen inanma canim benim birsey cikmayacak Allah'in izniyle canim benim..cok gecmis olsun..

pasifiğim hoş geldin canım boş verin canım kimse için canınızı sıkmayın sen nasısın
sağol canım ben zaten şüpheleniyodum beynimde uyuşma baş dönmeleri demek böylesi daha hayırlımış
kolumdan ilaç verdiler orucum bozuldumu

Allah askina aklina kotu seyler getirme lutfen bak ne guzel emarada girdin..netice Allah'in izni ile temiz cikacak insallah iyi dusun iyi ciksin canim..

bu arada bu konuyu acmak istemiyorum benden baskasida konusmasin bende konusup kapatacagim simdi yonetime mesaj yaziyorum bu kisi hakkinda gerekli cezai islem baslatilsin yok oyle mikser olup, her iki tarafida afete cevirip gitmek benim bilgim iznim disinda yazdiklarimin baska topiclerde kullanilmasi... eminim yonetim bu tarz kisiler icin elinden geleni yapacaktir..bize dedikoducu diyen kisi dedikodu ile ilgili bolumde dedikodunun kralini yapiyor...dunyanin her yerinde adalet oldugu gibi burada da adalet soz konusu buna olan guven ve inancimla gerekli cezai islemlerin baslatilmasina iliskin talimati bildirdim...bundan sonra gerekeni onlar yapacaktir..

günaydın makberi hoşgeldin canım nasılsın inşalah canım
pasifiğim hayırlısı bacım dünkü meseleyi takma kapandı o konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…