Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

öyle de sonuçta hayat devam ediyo inşallah buralara uğrar da toparlarız arkadaşımızı tabi ki pat diye düzelemez biraz zamana da ihtiyacı var senacığın

Sanırım keyifler çok kaçtığından kimsenin konuşası yok bu gece bende gideyim ozaman kızlar görüşürüz iyi geceler hepinize umarım daha iiyi haberlerle:Saruboceq:

evet canım herkesin neşesi kaçtı bu gece tadımız yok anlaşılan bende çıkıyorum kendinize iyi bakın:gitme:

aman allahımm( allah sabır versin gerçekten çok zor onun eşyaları heryerde her gördüğünde düşünmek bile istemiyorum.. allah düşmanımın başına vermesin. umarım en yakın zamanda hamile kalır ve o heyecanla acısı biraz da olsa hafifler allah hepimizn hakkında en hayırlısını nasip etsin

hepiniz yıkılmışsınız bende okuyunca şok geçirdim gözyaşlarıma hakim olamadım senam canım allah sabır versin sana ve eşine rabbim en yakın zamanda acını hafifletecek sağlıklı bir bebek nasip etsin sana allahım sen senama bu mübarek günlerde dayanma gücü ver biran önce toparlansın

bugün kimsenin havası yok
gerçekten çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun..bol bol dua edicem senama belki acısı biraz hafifler..
herkese hayırlı sahurlar diliyorum

ya kızlar kötü haber var çok üzgünüm sena msnde yazmış erken doğum yapmış 25 haftalık 3 gün yaşamış bebeği vefat etmiş çok üzgünüm((((((((((((((

Ayyyyy inanamadim soktayim resmen elim ayagim uyustu resmen...Ahh senam benim canim..ya hicbisi bulamiyorum buraya yazicak yine kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlari yasiyoruz...Ey Merhametlilerin En Merhametlisi Yuce Rabbim sen Sena'miza sonsuz sabir ihsan eyle...Yarabbim,sen herseyin en iyisini en hayirlisini bilensin sen hayirlisiyla insallah tez zamanda arkadasimizin yuzunu, ona saglikli sihhatli hayirli bir evlat nasip ederek guldur yarabbim..Amin..

Son düzenleme:
Allah ,herkes icin her zaman hakkinda en hayirlisini nasip etsin insallah cumlemiz icin...
Yarabbim topicte bulunan,bulunmayan herkesin ve cumlemizin evine iyilikler,guzellikler,hayirlar nasip eyle....sen cumlemizi her turlu kazalara,belara,tehlikelere,felaketlere,dermansiz dertlere,her turlu dogal afetlere ,cozumsuz yollara,caresiz hastaliklara,hanemiz icerisindeki huzursuzluklara,her turlu serre ve kotuluklere karsi koru...Sen bizlere merhamet ve sefaat eyle..Allah'im Sen, yuvalarimiza saglik,sihhat,mutluluk,huzur,afiyet,sabir ,Hayirli saglikli sihhatli evlatlar ve sofralarimiza bereketler nasip eyle yarabbim insallah...Sen herseye kadirsin Senin herseye gucun yeter Amin.

malesef bugünde kötü habe aldık ne yazık ki
senacım ne desm senin acını hafifletmez canım arkadaşım ateş düştüğü yeri yakarmafoldumben
allah sana dayanma gücü versinn canım arkadaşım:çok üzgünüm:
rabim kimseyi evlat acısıyla sınamasın :ecrin_bebek:
rabbim bu bir sınavmı sen büyüsün rabbim
rabim sen arkadaşlarıımıza sağıklı gebelikler sağlıkı evlatlar nasip :ecrin_bebek:

Allah sabır versin canım çok üzgünüm inş Rabbim yine bi bebek nasip ederde yaralarını onun sevgisi sarar başınız saolsun

gününüz hayırlı olsun hayırlı hafta sonları olsun inşş
kızlar hiç girmek istemiyorum artık topiğe yaa bilmiyorum ama sanki topikte kim hamiş olsa sorun çıkıyo rabbim e sual deil bu sadece öyle görünüyo herşerde bi hayır vardır allah ım hamilelere rahat ve sağlıklı doğum bizlerede sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin inşşş

selam kızlar...
makbuşum dün gece uyuyakalmışım.düşüne düşüne....
sahru kaçırdım.sabahta erken çıktım 9:30 gibi zeynebi doktora götürdüm.kan sonuçlarını aldık şükür bir hastalık çıkmadı.vitaminsiz kalmış çok...gelemedim anlayacagın gece canım...demin geldik eve işlerimiz vardı baglarbaşında.
gece de öyle apar topar çıktım üzüntümden elim ayagım kesildi zaten:çok üzgünüm:
Allahım senamıza sabırlar ver..bunu çabuk atlatması için güç ver RABBİM:Saruboceq:
öpüyorum canlarım ALLAHA EMANET OLUN:a015:

gökçem selam canım.aynen valla.hiç giresim yok.keyfim yok.Allah hayırlı hamilelikler versin.senamı düşünmekten alamıyom kendimi.(((
neyse ben çıkıyom canım yagmur oyun oynayacakmış.öptüm seni.

doğru valla derinim ne diyim ki bende çıkıyom konuşasım yok şöyle bakınıp çıkıcam kib öptüm şimdiden hayırlı iftarlar olsun inşşş

derinmi rancın nasılsınız canlarım
toplayın kendinizi nasıl destek olacaksınız canım senaya biliyom çok zor ama
elden bir şey gelmiyo inşalah rabim ona doğal yolardan hamile kalmayı nasip etsin
bir sınavdan geçti eminmim ki bundan sonrra rabim onun kucağını doldurur:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…